§ 9 Kaukametsän kongressi- ja kulttuuripalveluiden tapahtumakoordinaattorin valinta_ 600715

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1583

Päätöspäivämäärä

12.6.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

 

 

 

Kuvaus

Kajaanin kaupungilla on ollut haettavana Kaukametsän kongressi-​ ja kulttuuripalveluiden toistaiseksi voimassa oleva tapahtumakoordinaattorin tehtävä 19.8.2024 alkaen. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä,​ TE-​ palveluiden verkkosivuilla sekä Kajaanin kaupungin kotisivuilla ja omassa sisäverkossa 6.5.-20.5.2024. Määräaikaan mennessä tehtävää haki 12 henkilöä, joilla kaikilla oli tehtävän edellyttämä kelpoisuus.

Haastatteluun kutsuttiin kolme henkilöä. Haastattelut toteuttivat sivistysjohtaja Mari Selin ja kulttuuri-​ ja tapahtumapäällikkö Minna Tuunainen. Kaukametsän tapahtumapäällikkö Minna Tuunainen esittää,​ että tapahtumakoordinaattorin toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valitaan ********* koulutuksen,​ työkokemuksen ja haastattelun perusteella. ********* on tehtävässä edellytetty kelpoisuus. Hänellä on noin kolmen vuoden kokemus vahtimestarin ja teknikon töistä ja tapahtumatuotannosta. Hän on haastattelussa osoittanut täyttävänsä myös muut hakuilmoituksessa mainitut vaatimukset.

 

 

 

 

Päätös

Kaukametsän kongressi-​ ja kulttuuripalveluiden tapahtumakoordinaattorin toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valitaan ******************19.8.2024 alkaen. Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi todistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja asiasta antaa tapahtumapäällikkö Minna Tuunainen,​ p. 044 7100 922,​ sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

 

 

Allekirjoitus

sivistysjohtaja Mari Selin

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut