§ 7 Hyvien väestösuhteiden foorumin järjestelyt

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-838

Päätöspäivämäärä

7.6.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 17 §

Kuvaus

Uudenmaan ELY-keskus hallinnoi hanketta hyvien väestösuhteiden edistamiseksi. Yksi osa hanketta on Hyvien väestösuhteiden foorumi -tapahtuma, joka on järjestetty yhden kerran aikaisemmin, silloin Kuopiossa viime vuonna keväällä 2023. Kyseisessä foorumissa on kysytty yleisöltä, halutaanko vastaavanlainen tilaisuus järjestettäväksi toisenkin kerran, ja yleisö oli näin toivonut. Paikkakunnasta oli äänestetty, ja äänestyksen oli voittanut Kajaanin kaupunki. Kaupunginjohtajan suostumuksella henkilöstöjohtajan asiaa kysyttyä hankkeelle annettiin myöntävä vastaus foorumin järjestämiseen Kajaanissa.

Foorumi on kaksipäiväinen ja on esitetty pidettäväksi Kaukametsän salissa. Foorumin ensimmäisen päivän illan ohjelmaan kuuluu kaupungin järjestämä iltavastaanotto. Sekä foorumin kaksipäiväiseen ohjelmaan että iltavastaanottoon on vapaa pääsy, ja edellyttää ilmoittautumista. Foorumiin odotetaan osallistujia noin 200 henkilön verran. Iltavastaanottoon osallistujia on odotettavissa arviolta 150 henkilöä. Osallistujat tulevat ympäri Suomen.

 

Päätös

Hyvien väestösuhteiden foorumiin annetaan käytettäväksi kahdeksi päiväksi veloituksetta Kaukametsän sali. Lisäksi iltavastaanoton kustannuksista puolet kohdistetaan kaupunginhallituksen menokohdalle (toinen puoli menee Uusi aika -hankkeelle, josta oma päätös). Kulut koostuvat Kaukametsän salin tilavuokrasta hallintohintakustannuksilla kahdelta päivältä sekä iltatilaisuuden tarjoiluista.Iltatilaisuudessa tarjotaan erillisen tarjouspyynnön mukainen menu alkumaljalla ja yhdellä kaadolla.

 

Lisätietoja asiasta antaa kaupunginjohtaja Jari Tolonen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Jari Tolonen, kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut