§ 2 Kajaanin Vesi -liikelaitoksen verkostoasentajan rekrytointi

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1588

Päätöspäivämäärä

8.5.2024

Päätöksen tekijä

Kajaanin Veden verkostopäällikkö

Päätöksen peruste

Kajaanin Vesi -liikelaitoksen toimintasääntö 7 §

Valittu henkilö täyttää hakuilmoituksessa esitetyt kelpoisuusvaatimukset ja on ominaisuuksiltaan parhaiten soveltuva verkostoasentajan tehtävän hoitamiseen. Valitulla henkilöllä on pitkä kokemus verkostojen saneeraus- ja rakentamistehtävistä.

 

 

Kuvaus

Kajaanin vesi -liikelaitoksessa oli avoinna verkostoasentajan tehtävä 22.3. – 22.4.2024. Työpaikkailmoitus julkaistiin osoitteessa https://kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/, TE-toimiston avoimissa työpaikoissa ja Koti-Kajaanissa.

Tehtävään valittavalta edellytettiin käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä ja vähintään B-luokan ajokorttia. Eduksi katsottiin alan koulutus, vastuuntuntoinen asenne työhön, riittävät ATK-taidot, yhteistyökyvykkyys ja joustavuus sekä oma-aloitteisuus.

Määräaikaan mennessä tehtävään haki viisitoista (15) henkilöä. Työhaastatteluun kutsuttiin kolme (3) vaatimukset parhaiten täyttävää hakijaa, joista kaikki saapuivat haastatteluun.

Haastatteluihin osallistui Kajaanin Vesi -liikelaitoksen verkostopäällikkö Tapio Kemppainen, johtaja Juha Nurminen ja verkostomestari Ismo Karuaho.

 

 

Päätös

Päätän, että verkostoasentajan toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään valitaan Jani Ursin ja varasijalle Tuomo Väisänen.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Työsuhteessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa työsopimuksen alusta lukien. Valitun henkilön tulee esittää hyväksytty huumetestin tulos ja lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja antaa verkostopäällikkö Tapio Kemppainen, puh. 044-7100 276 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Allekirjoitus

Tapio Kemppainen, verkostopäällikkö

Organisaatiotieto

Kajaanin Vesi