§ 6 Lukiofoorumi Kuntaliitto

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-486

Päätöspäivämäärä

5.4.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 17 §

Kuvaus

Kuntaliiton Lukiofoorumin uusi toimintakausi 2024 - 2026 on käynnistymässä. Kyse on lukiokoulutuksen järjestäjien kutsuverkostosta, johon Kuntaliitto kutsuu jäsenet määräajaksi erilaisista kunnista eri puolelta Suomea. Tyypillisesti jäsenet ovat lukioiden rehtoreiden esihenkilöitä. Kuntaliitolla on myös toinen lukioverkosto, joka koostuu lukiorehtoreista. Lukiofoorumi on lukiokoulutuksen järjestäjien verkosto.

Lukiofoorumi kokoontuu yleensä noin kolme kertaa vuodessa. Kokoontumiset kestävät koko päivän. Kokoontumiset ovat pääsääntöisesti Kuntatalolla. Lähitapaamisten lisäksi voi lisäksi olla verkkokokouksia. Kukin jäsen (tai työnantaja) vastaa omista matka- ym. kustannuksistaan. Verkoston jäsenyys on maksuton. Kokoontumisissa käsitellään ajankohtaisia lukioasioita.

Kuntaliitosta on kutsuttu Lukiofoorumin jäseneksi toimintakaudelle 2024 - 2026 Koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen.

Päätös

Kajaanin kaupunki nimeää Lukiofoorumin jäseneksi toimintakaudelle 2024 - 2026 Koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettusen.

 

Lisätietoja asiasta antaa kaupunginjohtaja Jari Tolonen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Jari Tolonen, kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut