§ 28 Valinta päätoimisen tuntiopettajan tehtävään toistaiseksi Keskuskouluun_584758

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1576

Päätöspäivämäärä

5.4.2024

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana päätoimisen tuntiopettajan tehtävä toistaiseksi 1.8.2024 alkaen. Sijoituspaikka Keskuskoulu, opetettavat aineet ovat kotitalous, käsityö ja terveystieto. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorilla ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 22.2.- 11.3.2024.

Tehtävään tuli määräaikaan mennessä kahdeksan hakemusta, kolmella oli tehtävän vaatima kelpoisuus. Kaksi hakijaa haastateltiin.

Keskuskoulu rehtori Erna Huhtala ja apulaisrehtori Pasi Auvinen esittävät, että päätoimisen tuntiopettajan tehtävään toistaiseksi valitaan ********* kelpoisuuden, työkokemuksen sekä haastattelussa osoitetun soveltuvuuden perusteella. Hänellä on kelpoisuus sekä kotitalouden että käsityön ja terveystiedon opettamiseen.Varalle esitetään valittavaksi *********​​​​​​​. *********

Päätös

Keskuskoulun päätoimisen tuntiopettajan tehtävään toistaiseksi valitaan ********* 1.8.2024 alkaen. Hänellä on kelpoisuus sekä kotitalouden että käsityön ja terveystiedon opettamiseen. Varalle valitaan *********​​​​​​​

Valinta on ehdollinen ja vahvistuu, kun valittu on esittänyt nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen, todistuksen huumausainetestauksesta sekä lääkärintodistuksen terveydentilastaan (T-todistus). Koeaika on kuusi (6) kuukautta. 

Lisätietoja asiasta antaa  perusopetuksen tulosalueen vs. johtaja Kalle Komulainen p. 044 7100 142, kalle.komulainen@kajaani.fi.

 

 

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen vs. johtaja Kalle Komulainen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut