§ 25 Yrityspalveluseteli Hopin Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-484

Päätöspäivämäärä

5.4.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

 

Kuvaus

Tuotekuvaus
HOP IN on harrastamisen ja vapaa-ajan digipalvelu, mobiilisovelluksessa. HOP IN palvelussa löydät kaikki harrastukset ja tapahtumat alueeltasi. Harrastajatilillä näet ilmoittautumiset, maksut ja viestit harrastuksiin sekä tapahtumiin. Palvelu auttaa harrastajia löytämään harrastukset ja tapahtumat alueelta. 

Käyttäjiä ovat harrastajat, kaupungit ja kunnat sekä palveluntarjoajat. Palvelu on tarkoitettu kaikille toimijoille, jotka haluavat tuoda oman osaamisen esille digitaalisella alustalla. Mobiilisovelluksessa on kattavat palvelut, mitä harrastaja ja palveluntarjoaja tarvitsevat toimiakseen. Palvelu toimii vuorokauden ympäri ja toteutettu suomeksi. 

HOP IN palvelussa voi selata ja katsella alueen harrastus ja tapahtuma mahdollisuuksia kuka tahansa. Kun haluat ilmoittautua mukaan toimintaan palveluun, luodaan harrastajatili, jolta voit hallinnoida omia ja huollettavien ilmoittautumisia.  Harrastajatilin avulla pidät yhteyttä harrastukseen. Hallinnoit tietoja, ilmoittautumisia, maksuja ja pidät yhteyttä palveluntarjoajaan. Samalla huolehdit omien huollettavien tiedot reaaliajassa. 

HOP IN on alueen harrastusten ja tapahtumien kokoaja, josta kuka tahansa harrastusta tai tekemistä kaipaava voi löytää vapaa-ajalle tekemistä. Palvelu mahdollistaa myös jo olemassa olevien harrastajien hallinnoinnin, yhteydenpidon sekä maksuliikenteen harrastusta tarjoavalle taholle. 

Harrastajien ja palveluntarjoajien välinen rahaliikenne hoituu digi maksuina. Palveluntarjoaja luo tapahtumista harrastus- ja tapahtumakortteja, joihin harrastaja voi ilmoittautua kertamaksulla tai määräajalla. HOP IN avulla palveluntarjoaja voi hallita olemassa olevia ryhmiä ja tapahtumia, kausi- ja toimintamaksuja ja jäsenyyksiä.

HOP IN liikuttaa ja luo kohtaamisia toisten kanssa. Mukavan harrastuksen parissa ihmisillä on helppo kohdata toisiaan aidosti ja päästä vuorovaikutukseen eleiden, ilmeiden ja tunteiden kanssa. 

Edesautamme myös paineetonta harrastamista – mielestämme aktiviteettejä ei tarvitse aina tehdä vakavasti ja tavoitteellisesti. Haluamme siis mahdollistaa kevyemmän tavan harrastaa ja kokea vapaa-ajalla. Oli sitten kyseessä perheen isä, äiti, lapsi teini tai seniori, kaikilla on yhdenvertainen mahdollisuus harrastaa ja viettää vapaa-aikaa.

 

Yrityksen brändin rakentaminen, eli tietoisuus mobiilisovelluksesta HOP IN 

- Logon suunnittelu
- Kirjaisinten ja värimaailman määrittäminen
- Tuotteet lanseerausmarkkinointimateriaalin suunnittelu 

Päätös

Päätän, että HOPI IN Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen
 

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut