§ 2 Valinta Kajaanin lukion toimistosihteeri 581397

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1578

Päätöspäivämäärä

4.3.2024

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa on ollut haettavana Kajaanin lukion toimistosihteerin vakituinen tehtävä 1.3.2024 alkaen.

Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorin sivuilla, Kajaanin kaupungin kotisivuilla ja sisäverkossa, Kajaanin lukion kotisivuilla ja koulutusliikelaitoksen sisäverkossa 6.2.-19.2.2024. 

Toimistosihteerin kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva kaupan ja hallinnon alan opistotason koulutus tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi valittavalta odotetaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua lukion monipuoliseen arkeen. Hyvät tietotekniset valmiudet ovat arjen työn kannalta oleelliset. Eduksi katsotaan Wilma/Primus-ohjelman hallinta, koulumaailman tuntemus sekä riittävä työkokemus kunnallishallinnosta.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä 36 henkilöä. Hakemusten ja ansiovertailujen perusteella yksilöhaastatteluihin kutsuttiin kuusi (6) hakijaa, jotka täyttivät kelpoisuuden lisäksi muut edellytykset ja kriteerit. Yksilöhaastatteluihin osallistuivat lukion rehtori ja apulaisrehtori.

 

Päätös

Kokonaisarvion perusteella päätän valita rehtori Kaisa Polvisen esityksestä Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokseen, Kajaanin lukion toimistosihteerin vakituiseen tehtävään 1.3.2024 alkaen ********* ja varalle *********. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja siitä päätetään erikseen.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt nähtäväksi lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 kalenteripäivän sisällä päätöksen tiedoksisaannista.Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja antaa koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen, puh. 040 670 9640, sähköposti etunimi.sukunimi@kao.fi.

Allekirjoitus

Koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut