§ 9 Yrityspalveluseteli Ari Kananen Consulting Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-250

Päätöspäivämäärä

15.2.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

Kuvaus

A

Olen kehittänyt etätuotteita jo kuuden vuoden ajan ensin Kainuun ammattiopiston “Hattrick” hankkeessa ja sittemmin Edukai Oy:n puitteissa. Olen saanut erittäin hyvää palautetta asiakkailta ja tuotepaletti on erittäin kilpailukykyinen niin laadultaan kuin ominaisuuksiltaankin.

Tarjoan koulutus- ja tukipalveluja räätälöidysti asiakaskohteiden erilaisiin tarpeisiin. Kehitetyt menetelmät mahdollistavat mm. reaaliaikaisen etätuen alykkäitä puettavia laitteita käyttäen, sekä käsillä tekemisen ohjaamisen ja opastamisen etänä virtuaalisesti paikasta riippumatta. 
Kädet vapaana toimivuus ja ryhmän tai tukihenkilön läsnäolon tunne, vaikka etäisyyttä osallistujien välillä olisi tuhansia kilometrejä, on itse koettava.

Kevyet digitaaliset kaksoset puolestaan yhdistävät olemassa olevat ohjeet, dokumentit, kuvat ja videot intuitiivisesti todelliseen ympäristöönsä virtuaalisen mallin avulla. Kevyen digitaalisen kaksosen toteuttaminen on nopeaa ja kustannustehokasta. Samaa kaksosta voidaan käyttää uudelleen eri käyttötarkoituksiin, kuten tarkastuskohteiden merkitsemiseen, huolto- ja kunnossapitodokumenttien jakeluun, turvallisuuskoulutuksiin tai vaikkapa markkinointiiin.

Kustannusten kattaminen osallistumisesta näytteilleasettajana Pohjoinen Teollisuus messuille 22-23.5.2024 Oulussa. Kujstannukset muodostuvat standipaikasta, siihen liittyvistä palveluista, osallistumisesta verkostoitumistapahtumaan ja matkakuluista Kajaani-Oulu-Kajaani.

 

 

 

Päätös

 


Päätän, että Ari Kananen Consulting Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut