§ 8 Yrityspalveluseteli Kuvakeskus Hynninen Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-241

Päätöspäivämäärä

14.2.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

Kuvaus

Kuvakeskus Hynninen Oy on pitkän linjan valokuvausalan yritys Kajaanissa. Tarjoamme kattavasti erilaisia kuvauspalveluita ja visuaalisen viestinnän ratkaisuja yrityksille ja yksityisasiakkaille. Kuvauspalveluiden lisäksi suunnittelemme ja toteutamme erilaisia kuvatuotteita käyntikorteista ja esitteistä suurkuvatulosteisiin asti. 

Uusi kehitteillä oleva digitaalinen palvelukanavamme Pixtory on suunniteltu palvelemaan kahta eri kohderyhmää: kuluttajia ja kuvauspalveluiden tuottajia, kuten ammattivalokuvaajia. Palvelun perimmäinen tavoite on tarjota asiakaspalveluportaali, jossa asiakkaamme voivat helposti ja käyttäjäystävällisesti hankkia kuvaamamme tuotteet sekä mahdolliset lisätuotteet. Toimintamme keskipisteessä on Kajaani, ja pyrimme laajentamaan palveluamme tukemaan muita kuvauspalveluiden tuottajia, tarjoten heille matalan kynnyksen välineitä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi ilman tarvetta suuriin investointeihin. Tämä digitaalinen palvelukanava on suunniteltu lisäämään lisäarvoa ja moniulotteisuutta palveluntarjoajille, edistäen samalla toimialan sisäistä yhteistyötä valtakunnallisesti.

Nykyisen digitaalisen alustamme haasteet ovat tuoneet esiin tarpeen kehittää täysin uusi tuote, joka vastaa paremmin sekä kuluttajien että kuvauspalveluiden tuottajien tarpeita. Tämän projektin myötä keskitymme erityisesti uuden tuotteen tuotteistamisprosessiin, joka alkaa perusteellisesta markkinatutkimuksesta ja käyttäjätarpeiden analysoinnista. Tavoitteenamme on kehittää innovatiivinen tuote, joka ei ainoastaan rikasta nykyistä tarjontaamme, vaan myös luo uusia mahdollisuuksia markkinoilla. Tämä prosessi sisältää ideointivaiheen, prototyyppien suunnittelun, käyttäjätestauksen ja lopulta tuotteen lanseerauksen markkinoille.

Kehityshankkeemme aikana tulemme työskentelemään tiiviisti asiantuntijoiden kanssa, jotka auttavat meitä navigoimaan tuotteistamisprosessin läpi, varmistaen, että lopputulos on sekä teknisesti toteutettavissa että markkinaehtoisesti kilpailukykyinen. Tämän projektin kautta pyrimme luomaan palveluportaaliin käyttäjäystävällisen toimintaympäristön, joka ei ainoastaan vastaa nykyaikaisen kuluttajan odotuksia, vaan myös tukee kuvauspalveluiden tuottajien liiketoimintaa uudella ja innovatiivisella tavalla.

Projektin on määrä alkaa helmikuun lopussa 2024 ja päättyä toukokuussa 2024. Projektin päätteeksi odotamme, että digitaalisen palveluportaalimme uusi tuote ei ole ainoastaan helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen, vaan se myös määrittelee uudelleen, miten valokuvatuotteita kehitetään, tuotteistetaan ja myydään digitaalisessa ympäristössä.

Tämän projektin keskeinen merkitys piilee sen ainutlaatuisuudessa – kehitämme tuotetta, joka ei ole jatkumoa tai laajennusta nykyiselle palveluvalikoimallemme, vaan täysin uusi innovaatio, joka avaa uuden luvun yrityksemme historiassa. Tämä uusi tuote on suunniteltu vastaamaan nykypäivän kuluttajien muuttuviin tarpeisiin ja odotuksiin, jotka liittyvät digitaalisen sisällön kulutukseen ja interaktiivisuuteen. Sen kehittäminen edellyttää uudenlaista ajattelua ja lähestymistapaa, joka yhdistää luovuuden teknologiseen osaamiseen, tarjoten markkinoille jotain ennen näkemätöntä. Tämä ei ainoastaan vahvista asemaamme innovatiivisena toimijana, vaan myös asettaa uusia standardeja koko valokuvausalalle.

 

Päätös

Päätän, että Kuvakeskus Hynninen Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

 

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut