§ 6 Yrityspalveluseteli AA-hosting Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-216

Päätöspäivämäärä

9.2.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

Kuvaus

Yrityksemme tarjoaa kattavia tietojenkäsittelypalveluita, erikoistuen palvelintilan vuokraukseen sekä siihen liittyviin palveluihin Palvelumme on suunniteltu vastaamaan erityisesti yritysten tarpeita, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta palvelintilaa verkkosivujensa, sekä verkko- ja mobiiliapplikaatioidensa isännöintiin.

Tarjoamme asiakkaillemme joustavia palvelintilan vuokrausratkaisuja, jotka mahdollistavat verkkosivujen ja sovellusten sujuvan toiminnan korkealla käytettävyydellä ja turvallisuudella. Palvelimemme ovat huippumodernit, varustettu viimeisimmällä teknologialla ja ne sijaitsevat turvallisissa, valvotuissa datakeskuksissa. Tämä takaa asiakkaillemme nopeat latausajat ja maksimaalisen käyttöajan, mikä on elintärkeää digitaalisen läsnäolon kannalta.

Lisäksi tarjoamme räätälöityjä palveluratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Palveluihimme kuuluu muun muassa palvelintilan hallinta, tietoturvan valvonta, varmuuskopiointi ja palautuspalvelut sekä tekninen tuki. Asiakkaidemme käytössä on kokeneiden asiantuntijoidemme tuki, jotka ovat valmiita auttamaan kaikissa teknisissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Ymmärrämme digitaalisen infrastruktuurin merkityksen yritysten menestykselle nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan palveluita, jotka eivät ainoastaan täytä nykyisiä tarpeita, vaan myös skaalautuvat tulevaisuuden kasvun ja kehityksen mukana. Olipa kyseessä pieni startup tai suuri yritys, meillä on ratkaisut, jotka auttavat saavuttamaan digitaaliset tavoitteenne.

Yrityspalvelusetelin käyttötarkoitus: Uuden palvelintilaratkaisun tuotteistamisprojekti

Projektin päätavoitteena on tuotteistaa ja muotoilla uusi palvelintilaratkaisu, joka on suunnattu erityisesti ohjelmistokehittäjille, freelancereille ja pienille mainostoimistoille. Tämän innovatiivisen palvelun kautta tarjoamme kohderyhmällemme mahdollisuuden hyödyntää räätälöityjä palvelintilapaketteja, jotka on suunniteltu tukemaan heidän sovelluskehitystään ja digitaalista toimintaansa. Projektin ydin on luoda tuote, joka ei ainoastaan vastaa teknisiä tarpeita vaan myös integroituu saumattomasti asiakkaiden brändi-identiteettiin ja liiketoimintaprosesseihin.

Projektin sisältö ja vaiheet:

Markkinatutkimus ja tarveanalyysi: 
Suoritetaan kohdennettu markkinatutkimus ja tarveanalyysi ymmärtääksemme kohderyhmämme erityistarpeita ja toiveita uudelta palvelintilaratkaisulta. Tämä vaihe auttaa määrittelemään tuotteen ominaisuudet ja toiminnallisuudet, jotka tuovat eniten arvoa asiakkaillemme.

Tuotekehitys ja palvelumuotoilu: 
Kehitämme ja muotoilemme palvelintilaratkaisun, ottaen huomioon saadun palautteen ja analyysin tulokset. Tähän sisältyy teknisen infrastruktuurin suunnittelu, käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen optimointi sekä brändäyksen integrointi, jotta tuote vastaa sekä teknisiä että visuaalisia vaatimuksia.

Pilotointi ja asiakaspalaute: 
Lanseeraamme pilottiversion valikoidulle asiakasryhmälle kerätäksemme arvokasta palautetta ja tehdäksemme tarvittavia säätöjä ennen laajempaa markkinoille tuomista. Tämä vaihe varmistaa, että tuote on markkinoiden ja asiakkaiden tarpeiden mukainen.

Projektin toteutus 1.3.2024 - 30.4.2024

 

Päätös

Päätän, että AA-hosting Oy:lle ei myönnetä yrityspalvleuseteliäi.

Yrityksen pääasiallinen toimnta on muilta ostettavan palvelutian edelleen vuokraus.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut