§ 1 Valinta Kajaanin lukion rehtori 568814

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1578

Päätöspäivämäärä

25.1.2024

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa on ollut haettavana Kajaanin lukion vakituinen rehtorin virka 1.2.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tämän jälkeen.

Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorin sivuilla, Kajaanin kaupungin kotisivuilla ja sisäverkossa, Kajaanin lukion kotisivuilla ja koulutusliikelaitoksen sisäverkossa 5.12.2023-21.12.2023. Hakuprosessissa hyödynnettiin Oy MU-Consultants Ab - Mercuri Urvalin rekrytointi- ja suorahakupalveluja.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2027) mukaan ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Lisäksi viran hoitaminen edellyttää pedagogiikan ja hallinnon osaamista, lukiokoulutuksen tuntemusta, aikaisempaa johtamis- ja esihenkilökokemusta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää kielitaitoa, kykyä suunnitella, toteuttaa, arvioida ja kehittää opetusta ja taloutta sekä johtaa laadukasta ja vaikuttavaa toimintaa.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä kuusi hakijaa. Hakemusten ja ansiovertailujen perusteella yksilöhaastatteluihin kutsuttiin kolme hakijaa, jotka täyttivät kelpoisuuden lisäksi muut edellytykset ja kriteerit. Yksilöhaastatteluihin osallistuivat koulutusliikelaitoksen johtaja, kaksi lukion henkilöstön edustajaa ja Mercuri Urvalin konsultti. Päätöksenteon tukena hyödynnettiin Mercuri Urvalin henkilöarviointiosaamista. 

Koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen esittää, että Kajaanin lukion rehtorin vakituiseen virkaan 1.2.2024 alkaen valitaan ********* kokonaisarvion perusteella.

Päätös

Kokonaisarvion perusteella Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokseen, Kajaanin lukion rehtorin vakituiseen virkasuhteeseen 1.2.2024 alkaen valitaan *********.

Viran palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan ja siitä päätetään erikseen.

Lisätietoja antaa koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen, puh. 040 670 9640, sähköposti etunimi.sukunimi@kao.fi.

Allekirjoitus

Koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut