§ 7 Kainuun Musiikkijuhlat 2024

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1566

Päätöspäivämäärä

21.12.2023

Päätöksen tekijä

Kaupungininsinööri

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 28 §

Kuvaus

Iida-Amalia Nikkilä/Nordic Live Production hakeee lupaa Kajaanihallin alueen ja ympäristön käyttämiseen liitekartan mukaisesti Kainuun Musiikkijuhlat 2024 -tapahtumassa 16-17.8.2024. Tapahtuman rakentaminen alkaa maanantaina 12.8.2024 ja alue palautuu normaalikäyttöön. maanantaina 19.8.2024.

Alustava rakennusaikataulu:

Ma 12.8. Tapahtuman rakennus aloitetaan, käytössä voivat olla edelleen (skeitti, tennis, padel) Kajaanihallin sisältä tarvitaan käyttöön toimistotila

Ti 13.8. Tapahtumaa rakennetaan ulkona, lavan rakennus alkaa. Käytössä voivat olla edelleen (skeitti, tennis, padel) Kajaanihallin sisältä tarvitaan käyttöön toimistotila

Ke 14.8. Kajaanihallin liikuntasali sekä pukuhuoneet tarvitaan käyttöön

To 15.8. Tapahtumaa rakennetaan sisällä sekä ulkoalueilla, turvallisuussyistä ei enää liikettä ulkoalueella sekä sisäalueella. Padel, tennis ja skeitti ei käytössä.

Pe 16.8. Tapahtumapäivä, tapahtuma avataan näillä näkymin klo 15 molempina päivinä. Tähän tulee vielä tarkennuksia kun artistien esiintymisajat tarkentuvat. Padel, tennis ja skeitti ei käytössä.

La 17.8. Tapahtumapäivä, tapahtuman päätyttyä aloitamme tapahtuman purun välittömästi. Padel, tennis ja skeitti ei käytössä.

Su 18.8. Puramme sunnuntaina kaiken kentältä, Kajaanihallin sisätilat kokonaisuudessaan takaisin käytössä klo 18 mennessä. Ei mielellään auki ulkokenttiä turvallisuussyistä, jos on pakko avata käyttöön vasta klo 18 jälkeen. 

Ma 19.8. Piha-alueelta poistuvat loput tavarat, kuten roskikset, aidat jne. klo 18 mennessä. Kuljetukset pyritään sopimaan heti aamuksi. Maanantaina skeitti, tennis ja padel normaalisti käytössä. 

Kajaanihallin ja piha-alueiden käytöstä tehdään erillinen sopimus Kajaanihallin edustajan kanssa. Hinnoittelussa noudatetaan Ympäristöteknisen lautakunnan vahvistamia hintoja.

 

Päätös

Myönnän luvan Kainuun Musiikkijuhlat 2024 tapahtumalle Kajaanihallin alueella 16-17.8.2023. Tapahtuma-alueen rakentaminen alkaa jo 12.8. ja alue palautuu normaalikäyttöön 19.8.2023

Luvan saajan tulee:

  • Huolehtia ja vastata Kajaanihallin kanssa laadittavan sopimuksen velvotteista
  • Puhdistaa tapahtuma-alue ja lähiympäristö tapahtumasta aiheutuneista roskista tapahtuman aikana ja tapahtuman päätyttyä
  • Huolehtia ja vastata järjestyksenpidosta tapahtuma-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä
  • Vastata mahdollisista rakenteille ja laitteille syntyneistä vaurioista
  • Hankkia kustannuksellaan tarvittavat poliisi- ym. viranomaisluvat.

 

Lisätietoja asiasta antaa kaupungininsinööri Matti Nousiainen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Allekirjoitus

Matti Nousiainen, kaupungininsinööri

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta