§ 13 Koulutusliikelaitoksen edustajan nimeämisesitys Digioppimisen polku Kainuuseen (DOK-hanke) -hankkeen ohjausryhmään

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-388

Päätöspäivämäärä

9.11.2023

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

KLL toimintasääntö 22.2.2023

Kuvaus

Koulutusliikelaitos on allekirjoittanut sitoumuksen Digioppimisen polku Kainuuseen -hankkeeseen osallistumisesta. Osassa Digioppimisen polku Kainuuseen -hankkeen sitoumuslomakkeissa on tiedusteltu ja nimetty ohjausryhmän jäsenet. Koulutusliikelaitoksen osallistumisesta ja edustajan nimeämisestä ohjausryhmän toimintaan keskusteltiin ja sovittiin sitoumuksen jälkeen projektin hallinnoijan, Kajaanin ammattikorkeakoulun edustajan kanssa. 

Digioppimisen polku Kainuuseen -hanke on Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n, Kajaanin koulutusliikelaitoksen ja Hyrynsalmen, Kajaanin, Paltamon, Puolangan, Ristijärven, Sotkamon sekä Suomussalmen kuntien yhteishanke. Tavoitteena on tehdä Kainuuseen digioppimisen polku, jossa eri kouluasteet kehittävät yhteistyössä digitaalista toimintaansa vastaamaan oppijoiden tarpeita. Tavoitteeseen päästään edistämällä kainuulaisten opettajien digitaalista ja pedagogista osaamista perusopetuksessa, toiselle asteelle ja korkeakoulutasolla. Keskeistä on kehittää eri toimijoiden ja kouluasteiden välistä yhteistyötä Kainuussa.

Päätös

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen edustajaksi Digioppimisen polku Kainuuseen (DOK-hanke) -hankkeen ohjausryhmään esitetään nimettäväksi Kajaanin lukion va. rehtori Kaisa Polvinen.

Lisätietoja asiasta antaa Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen, 040 670 9640, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kao.fi
 

Allekirjoitus

Anni Miettunen, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtaja

Organisaatiotieto

Koulutusliikelaitos