§ 27 Yrityspalveluseteli Kainuun Autokoulu Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1038

Päätöspäivämäärä

4.9.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

Päätän, että Kainuun Autokoulu Oy:lle ei möynnetä yrityspalveluseteliä.

 

Kuvaus

Liiketoiminta muodostuu seuraavista osa-alueista:
1. Kuljettajakoulutus:
Kainuun Autokoulu tarjoaa opetusta kaikkiin ajokorttiluokkiin ja on myös virallinen ammattipätevyyden jatkokoulutusten järjestäjä.
2. Ajoharjoittelurata:
Kainuun Autokoulun ajoharjoittelurataa vuokrataan autokoulujen oppilaille ja puolustusvoimille liukkaan kelin ajoharjoitteluun ympäri vuoden. Lisäksi rataa vuokrataan moottoriratakäyttöön. Radalla järjestetään kartingajoja Kainuun Autokoulun omilla kartingautoilla. Tiloja vuokrataan saunomis- ja koulutus/kokouskäyttöön.


Tarkoituksena on päivittää nykyiset kainuunautokoulu.fi -nettisivut siten, että saadaan ammattipätevyyden jatkokoulutuksille valtakunnallista näkyvyyttä. Lisäksi hankitaan osaamista some-markkinoinnin aloittamiselle. 
Ammattipätevyyden jatkokoulutuksia on järjestetty tähän saakka ainoastaan luokkatiloissa, mutta vuoden loppuun mennessä on tarkoitus siirtyä verkkokoulutukseen, eli silloin markkina on koko Suomen alueella.

Uudistetaan nettisivuja siten, että lisätään ajoharjoittelu-/kartingrata nettisivuille omaksi osuudekseen. Lisätään näkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla ja some-markkinoinnin avulla. Kainuun lisäksi pohjois-Savon ja pohjois-Pohjanmaan alueella.

Nettisivut ja somemarkkinoinnin (Tik-tok, Instagram, Facebook) aloitus marraskuun 2023 loppuun mennessä.

 

Päätös

 

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut