§ 35 Tapahtuma-avustus, Kajaanin Haka ry:n 70-vuotisjuhlapäivä

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

29.8.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista sekä lisää myönteistä kuvaa Kajaanista vilkkaana monipuolisten urheilutapahtumien paikkakuntana. Tapahtuma vahvistaa myös kuntalaisten hyvinvointia. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

 

Lisätietoja asiasta antaa hallintojohtaja Tuija Aarnio, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi @ kajaani.fi. 

Kuvaus

Kajaanin Haka ry täyttää kuluvana vuonna 70 vuotta. Kesällä seura viettää myös seuran ylläpitämän Kainuun Nappulaliigan 15-vuotisjuhlavuotta. Vuosipäivien kunniaksi seura järjestää 9.9.2023 juhlapäivän, jossa tapahtumina ovat Kainuun Nappulaliigan kesän päätösturnaus, naisten edustusjoukkueen ylemmän loppusarjan ottelu, miesten edustusjoukkueen ottelu sekä illan juhlatilaisuus kutsutuille Kansanpirtillä.

Päivän ottelutapahtumat ovat Vimpelinlaakson urheilukeskuksessa ja Kajaanin liikuntapuistossa. Molemmilla paikoilla on otteluiden lisäksi lajiseurojen toimintojen esittelyä ja muita monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille. Ottelut ja niiden oheistapahtumat ovat kaikille ilmaisia ja esteettömiä tapahtumia. Tapahtumiin arvioidaan osallistuvan noin 1400 henkilöä, joista lapsia ja nuoria 700. Otteluihin ja juhlavierastilaisuuteen kutsutaan edustajia mm. Palloliitosta, alueen kunnista ja  seurayhteisöistä.  

Juhlapäivän kokonaisbudjetti on 12 300 euroa, johon seura hakee tapahtuma-avustusta 4 580 euroa.  

 

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kajaanin Haka ry:lle 9.9.2023 järjestettävään seuran 70-vuotisjuhlapäivään 3000 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntakulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.  

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)

 

 

Allekirjoitus

Tuija Aarnio, hallintojohtaja, vs. hyvinvointikoordinaattori 

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut