§ 19 Yrityspalveluseteli Badenstock Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-755

Päätöspäivämäärä

12.6.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

Kuvaus

Badenstock Oy on uuden ajan kasvava levy-yhtiö. Yhtiön tulonlähteitä ovat musiikin soittokorvaukset sekä tekijänoikeustulot kustannustoiminnasta. Artisteja on ympäri maailmaa 54 ja kuuntelukertoja noin 100 miljoonaa. Yritys on keskittynyt digitaalisiin palveluihin ja tämän hankkeen ideana on rakentaa artisteille suunnattu kuukausimaksullinen palvelu. Asiakkaita ovat mm. Spotify, Apple Music, YouTube, Tidal, Deezer ja raha kulkee amerikkalaisen DistroKid Ltd. ja espanjalaisen SonoSuiten kautta.

 

Kuukausimaksullisen palvelun front end -suunnittelu. 

Tavoitteena on saada palvelu julkaisuvalmiiksi. Sitä on rakennettu ja suunniteltu viime syksystä asti. Nyt ollaan loppusuoralla ja tarvitaan asiakaskäyttöliittymän palvelusuunnittelu ja toiminnallisuuden testaukset.

Palvelu julkaistaan 14.7.2023 

Palvelu on suunnattu 5,5 miljoonalle artistille ympäri maailmaa. Siinä on ilmainen osio sekä maksullinen osio. Palvelun hinta asiakkaalle on 9,99 USD kuukaudessa. Lisäksi palvelussa voi ostaa tiettyjä lisäpalveluja kuukausimaksun lisäksi.

Osaajia tällaiseen projektiin on haastava löytää, mutta Lomallo Oy:n palveluksessa on henkilö, joka on tehnyt aiemmin heidän omaan verkkokauppaan vastaavaa suunnittelua, joten saamme sen tässä tapauksessa erittäin kustannustehokkaasti.

Yhtiö on kasvu-uralla ja tavoitteemme on saada vuotuista liikevaihtoa 1M euroa kahden vuoden sisällä. Toiminta on käytännössä 100 % vientikauppaa.

Päätös

Päätän, että Badenstock Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut