§ 18 Yrityspalveluseteli Hatma Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-729

Päätöspäivämäärä

1.6.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

Kuvaus

Hatma tuottaa ohjelmistojen suunnittelupalveluita yrityksille. Tavallisia asiakkaita ovat pienet yritykset, jotka haluavat paranaa omia sähköisia palveluitaan tai tuottaa täysin uuden tuotteen, joka sisältää ohjelmiston. Tavallisesti ohjelmistot ovat verkko- tai mobiiliapplikaatioita, mutta Hatma on tuottanut myös tuotekehitystä sulautettujen järjetelmien tuottajana, sekä älykkäiden järjestelmien rakentamisessa esimerkkinä Oulun kaupungin ja Oulun yliopiston yhteishanke, jossa tuotettiin Oulun sairaanhoitopiirille odotusajanhyödyntämiseen tarkoitettu applikaati/sensori-järjestelmä.

Hatma tarjoaa myös suunnittelupalveluita toisille ohjelmistoalan yrityksille. Tällaisessa tapauksessa Hatma ei ole suoraan kontaktissa asiakkaan kanssa, vaan toimittaa suuremmalle ohjelmistoyritykselle osana projektia ohjelmiston tietyn osan suunnittelutyön. Tällaisessa tapauksessa Hatma yleensä myös vastaa tietyn ohjelmoijatiimin ohjaamisesta ja varmistaa ohjlemiston osan tuotannon alusta loppuun.

Tavoitteena on kehittää lyhytvideoiden, joita käytetään yrityksen markkinoinnissa ja palveluiden esittelyssä. Videosisältöä käytetään jatkossa somessa, verkkosivuilla ja messutapahtumissa. Yrityssetelillä ostetaan konsultaatio apua yrityksen viestinnän uudistamista tukeviin toimiin ja auttamaan yritystä uusien videomarkkinointitaitojen opettelussa ja kuvamaanaan valmiiksi lyhytvideomateriaalia. 
Konkreettisia toimia ovat videosisällön tuottaminen, kuvaustaitojen opettelu ja videoiden viimeistelyn julkaisuvalmiuteen. Yritys saa käyttöönsä videotutorin, joka auttaa videoiden tuottamisessa alusta loppuun.

 

Päätös

Päätän, että Hatma Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.
 

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut