§ 11 Kaukametsän ja Kainuun musiikkiopiston rehtorin valinta_507175

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1864

Päätöspäivämäärä

4.4.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

 

 

Kuvaus

Kajaanin kaupungilla on ollut haettavana Kaukametsän opiston ja Kainuun musiikkiopiston rehtorin virka ajalla 1.8.2023 alkaen. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Kajaanin kaupungin ja TE-palveluiden verkkosivuilla 2.3. - 20.3.2023.

Kaukametsän opiston ja Kainuun musiikkiopiston rehtorilta edellytetään opetustoimen kelpoisuuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta. Lisäksi hakuilmoituksessa todettiin hakijoilta odotettavan kokemusta vapaan sivistystyön ja/tai musiikkioppilaitoksen toiminnasta, johtamistyöstä ja talouden hallinnasta; itsenäistä ja kehitysmyönteistä työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Hakuajan loppumiseen mennessä virkaa haki kolme henkilöä, joista kahdella oli tehtävässä edellytetty kelpoisuus. Hakijoiden välillä suoritettiin ansiovertailu ja sen perusteella haastatteluun kutsuttiin yksi henkilö. Haastattelut toteutettiin 24.3.2023 ja haastattelun toteuttivat henkilöstöjohtaja Jyrki Komulainen, sivistysjohtaja Mari Lyyra ja Koulutusavain Oy:n psykologi.

 

 

Päätös

Valitsen Kaukametsän opiston ja Kainuun musiikkiopiston rehtorin virkaan 1.8.2023 alkaen musiikkipedagogi (YAMK) *********. ********* on tehtävässä edellytetty kelpoisuus. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus musiikkiopiston opettajan tehtävästä ja yli kolmen vuoden työkokemus musiikkiopiston ja/tai kansalaisopiston apulaisrehtorin / rehtorin tehtävistä. Hän on haastattelussa osoittanut täyttävänsä myös muut hakuilmoituksessa mainitut vaatimukset.

Tehtävään valitun henkilön ei tarvitse esittää nähtäväksi lain (504/2002) mukaista rikosrekisteriotetta, huumausaine- eikä lääkärintodistusta, koska hänellä on toistaiseksi voimassa oleva virka Kajaanin kaupungilla. Koeaikaa ei ole, koska valittu on tehnyt jo vastaavaa työtehtävää Kajaanin kaupungilla.

Lisätietoja asiasta antaa sivistysjohtaja Mari Lyyra, p. +358447100235, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi 

 

 

Allekirjoitus

Sivistysjohtaja Mari Lyyra

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut