§ 7 Varhaiskasvatuksen palveluasiantuntija 49768

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1867

Päätöspäivämäärä

22.2.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

 

Kuvaus

Asianosainen:*********ja muut hakijat

Kajaanin kaupungilla on ollut ajalla 26.1.-9.2.2023 haettavana varhaiskasvatuksen palveluasiantuntijan vakituinen tehtävä 1.3.2023 alkaen. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekry-palvelussa, Kajaanin kaupungin Intranetissä, Kajaanin kaupungin verkkosivustolla ja TE-toimiston verkkosivustolla.

Hakuajan päättymiseen mennessä tehtävää haki 15 henkilöä, joista 13 täytti kelpoisuusehdot. Valintaprosessiin osallistuivat varhaiskasvatuksen johtaja Tiihonen Mika ja varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Sipilä Riikka. Työkokemuksen, koulutuksen ja hakemusasiakirjojen perusteella haastatteluun valittiin kolme henkilöä. Haastattelut suoritettiin 17.2.2023. Haastattelutyöryhmän yksimielisen näkemyksen mukaan hakemusasiakirjoista ja haastattelusta muodostetun kokonaisarvioinnin perusteella parhaat edellytykset täytettävänä olevan palveluasiantuntijan vakituisen tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen on *********.

 

Päätös

Varhaiskasvatuksen palveluasiantuntijan toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään 1.3.2023 alkaen valitaan *********. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista huumausainetestin tulos ja lääkärintodistus terveydentilasta.

Lisätietoja antaa:

Varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja Tiihonen Mika

 

 

Allekirjoitus

Sivistysjohtaja Lyyra Mari

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut