Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtokunta, kokous 15.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 55 Koulutusliikelaitoksen ostolaskujen ja tositteiden hyväksyjät vuonna 2023

KAJDno-2022-1584

Valmistelija

  • Heidi Manninen, Controller, heidi.manninen@kajaani.fi

Perustelut

Kajaanin kaupungin sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan ohjeen 7 §:n mukaan toimielinten on jokaisen tilivuoden alussa nimettävä henkilöt, jotka sen puolesta hyväksyvät tositteet, sekä heille varahenkilöt. Asiatarkastajana ja hyväksyjänä ei saa olla sama henkilö. Kaupungin hallintojohtajalla ja talousjohtajalla on oikeus hyväksyä tositteet koko talousarvion alueelta silloin, kun varsinainen hyväksyjä ja varahenkilö ovat estyneitä tai kun lasku koskee hyväksyjää itseään.

Liikelaitoksen sisäisiä suorituksia ja tilioikaisuja koskevien tositteiden käsittelyssä noudatetaan soveltuvin osin samoja ohjeita.

Koulutusliikelaitoksen ostolaskujen ja tositteiden hyväksyjät varahenkilöineen on esitetty liitteessä.

Lisätietoja antavat vt koulutusliikelaitoksen johtaja Anu Kuosmanen, p. 044 797 0828, sähköposti etunimi.sukunimi(at)kao.fi ja controller Heidi Manninen, p. 044 7147 683, sähköposti etunimi.sukunimi(at)kajaani.fi.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anu Kuosmanen, Vt. koulutusliikelaitoksen johtaja, anu.kuosmanen@kao.fi

Koulutusliikelaitoksen johtokunta nimeää oheisen liitteen mukaiset henkilöt hyväksymään koulutusliikelaitoksen ostolaskut ja tositteet vuonna 2023.

Päätös

Hyväksyi

Kokouskäsittely

Korjataan Työelämä- ja yrityspalvelut, markkinointi ostolaskujen ja tositteiden hyväksyjän Mirva Mannisen varahenkilöksi Liisa Härmä. Korjataan opiskelijapalvelut kohdan hyväksyjän Liisa Härmän varahenkilöksi Mirva Manninen.

Edellä mainituilla korjauksilla hyväksytään koulutusliikelaitoksen ostolaskujen ja tositteiden hyväksyjät vuodelle 2023.