§ 7 Tilakeskuksen kiinteistönhoitajan valinta 2022

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2020-365

Päätöspäivämäärä

7.12.2022

Päätöksen tekijä

Toimitilapäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §.

Kuvaus

Tilakeskuksen toimitilapalvelut –tulosyksikön kolme kiinteistötyönjohtajaa vastaavat yhdessä kahdeksantoista kiinteistönhoitajan ja yhden laitosmiehen kanssa kaupungin ja Vimpelinlaakson kehittämisliikelaitoksen noin 240 000 m²:n rakennuskannan kiinteistönhoidosta ja – huollosta. Tilakeskuksen kiinteistönhoitajista yksi henkilö on irtisanoutunut ja jonka tilalle rekrytoidaan henkilö vastaaviin tehtäviin.

Tilakeskus haki ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää kiinteistönhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen. Kiinteistönhoitajaa haettiin kuntarekry.fi –palvelussa, kaupungin internet-sivuilla sekä TE-palveluiden sivuilla (te-palvelut.fi) 29.8.2022 julkaistuilla ilmoituksilla. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa ammatillista rakennusautomaatio-, sähkö- tai lvi- alan koulutusta ja kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävistä.

Määräaikaan 12.9.2022 klo 15.00 mennessä tehtävään jätettiin yhdeksän (9) hakemusta. Hakemukset käsitteli työryhmä, johon kuuluivat toimitilapäällikkö, kiinteistöjen isännöitsijä sekä kiinteistötyönjohtajat. Hakemuksista valittiin kolme hakijaa tehtävään parhaiten soveltuvana lopulliseen valintaprosessiin ja haastatteluun.

Hakijoista jatkoon valitut kolme henkilöä olivat työryhmän haastattelussa 4. ja 7.10.2022. Haastattelujen ja työryhmän yksimielisen näkemyksen mukaan kiinteistönhoitajan toimi jätetään tässä haussa täyttämättä ja rekrytointi käynnistetään myöhemmin uudelleen.

Lisätietoja asiasta antaa Markku Vesterinen p. 040-4839 254, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi. 

 

Päätös

Tilakeskuksen kiinteistönhoitajan toimi jätetään tässä haussa täyttämättä ja rekrytointi käynnistetään myöhemmin uudelleen. 

 

Allekirjoitus

Markku Haverinen toimitilapäällikkö

Organisaatiotieto

Tilakeskus