Vuolijoen aluelautakunta, kokous 30.11.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 66 Vuolijoen ja Otanmäen alueen ulkoliikuntapaikkojen kunnossapito 2024-2026 +(1)

KAJDno-2023-688

Valmistelija

  • Antti-Jussi Help, Hankinta-asiantuntija, antti-jussi.help@kajaani.fi

Perustelut

Menettely:

Kajaanin kaupunki /Vuolijoen aluelautakunta pyysi 25.8.2023 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Vuolijoen ja Otanmäen alueen ulkoliikuntapaikkojen kunnossapidosta sopimuskaudelle 2024-2026. Hankintaa voidaan jatkaa tilaajan päätöksellä alkuperäisin ehdoin yhdellä (1) optiovuodella. Optiovuoden käytöstä ilmoitetaan erikseen kirjallisesti.

Hankintamenettely on avoin. Hankinta on kansallisen kynnysarvon ylittävä.

Määräaikaan 19.9.2023 klo 12 mennessä jätettiin kaksi (2) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät Auto-ja Rengashuolto Oulujärvi ja Konepalvelu J.Matikainen. Tarjoukset avattiin 19.9.2023. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten hintavertailu. Vertailutaulukko liitteenä 2.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

Valinnan perustelut:

Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 palvelut (päivitysversio 2022).

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta. Tarjouspyynnössä valittavan sopimustoimittajan määräksi on ilmoitettu yksi (1) toimittaja. Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin sopimustoimittajaksi on valittu seuraava toimittaja: Auto-ja Rengashuolto Oulujärvi.

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja harjoittaa toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla on suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

Lisätietoja antaa: Sirpa Pöppönen, sirpa.popponen@kajaani.fi

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Sirpa Pöppönen, Aluesihteeri, sirpa.popponen@kajaani.fi

Vuolijoen aluelautakunta hyväksyy Auto- ja Rengashuolto Oulujärven palvelun tuottajaksi.

Päätös

Hyväksyi.