§ 4 Suorahankintapäätös Eläintenhoitajan ammattitutkinnon klinikkaeläinhoitamisen oa:n käytännön työ- ja teoriaopetuksen hankinta

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-1055

Päätöspäivämäärä

13.9.2024

Päätöksen tekijä

Koulutuspäällikkö luonto,matkailu,ravintola ja catering

Päätöksen peruste

JulkHankL (1397/2016) 40. § 2. mom:n 4. kohta

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksella on voimassa oleva sopimus Countrypolis Oy:n kanssa eläintenhoidon ammattitutkinnon klinikkaeläinhoitamisen osaamisalalle hankittavasta käytännön ja teoriaopetuksesta. Countrypoliksen toiminta on supistunut voimakkaasti, kun osa henkilökunnasta on perustanut Nelikäpälä Oy -nimisen eläinsairaalan.

Muutoksen vuoksi Countrypolis Oy ei pysty enää tarjoamaan sopimuksen mukaista palvelua riittävässä määrin. Nelikäpälä Oy:n henkilökunta on käytännön tasolla toteuttanut sopimuksen mukaista opetusta aikaisemmin ja heillä on siihen tarvittava osaaminen. Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos on neuvotellut Countrypolis Oy:n ja Nelikäpälä Oy:n kanssa sopimuksesta ja uudesta sopimuksen solmimisesta Nelikäpälä Oy:n kanssa.

Sopimus eläintenhoidon ammattitutkinnon klinikkaeläinhoitamisen osaamisalalle Counrypoliksen kanssa päättyy 31.12.2024. 

Hankintamenettely on suorahankinta. Hankinta on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta
 

Päätöksen perustelut: 

Countrypolis Oy:n ja Nelikäpälä Oy:n yrittäjien kanssa käytyjen keskustelujen, aikaisemman yhteistyön ja tarvittavan alan opetusosaamisen perusteella sopimustoimittajiksi Countrypolis OY:n lisäksi valitaan osatoimittajaksi Nelikäpälä Oy.

Hankinnasta tehdään kirjallinen toimeksiantosopimus valitun Nelikäpälä Oy:n kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 (päivitysversio 2022).
 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja harjoittaa toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla on suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen.  

Lisätietoja antaa: Renne Sänisalmi, sähköposti muodossa  etunumi.sukunimi@kao.fi

Päätös

Countrypolis Oy:n kanssa käytyjen neuvottelujen pohjalta Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos tekee samansisältöisen sopimuksen Nelikäpälä Oy:n kanssa sopimuskaudelle 1.10.2024-31.12.2025. Hankinnan arvo laskettuna koko sopimuskaudelle on arviolta 15 000 €. 

Organisaatiotieto

Koulutusliikelaitos