§ 4 Varhaiskasvatuksen johtajan rekrytointitoimittajan valinta

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-907

Päätöspäivämäärä

3.7.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Menettely:

Hankinta liittyy Kajaanin kaupungin dynaamiseen hankintajärjestelmään KAJDno-2024-162 / Kajaanin kaupungin rekrytointipalvelut DPS, joka on perustettu 8.4.2024 ja hankintavaiheeseen on siirrytty 8.5.2024.

Kajaanin kaupunki pyysi 20.6.2024 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Varhaiskasvatuksen johtajan rekrytointitoimittajan hankinnasta 8/2024. 

Hankintamenettelynä on dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä tehty tarjouskilpailu, jossa on mukana Kajaanin kaupunki.

Määräaikaan 1.7.2024 klo 12.00 mennessä jätettiin kahdeksan (8) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jätti:

Barona HR Oy, Clevry International Oy, Eezy Personnel Oy, Koulutusavain Oy, Nordrec Henkilöstöpalvelut Oy, Oy MU-Consultants Ab, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy ja Target Vision Oy.

Tarjoukset avattiin 1.7.2024. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksta arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajan kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjouksen hinta-laatuvertailu. Vertailutaulukko liitteenä 2.

Nordrec Henkilöstöpalvelut Oy: n tarjous hylätään, koska tarjous ei täytä tarjouspyynnössä vaadittuja kuvauksia. Muut tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset.

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde. Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin Varhaiskasvatuksen johtajan rekrytoinnin sopimustoimittajaksi on valittu seuraava toimittaja:

Target Vision Oy

Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 palvelut (päivitysversio 2022).

Hankinnasta tehdään kirjallinen toimeksiantosopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueen yritystoimintaan.

 

Lisätietoja antaa:

Mari Selin, mari.selin@kajaani.fi

Päätös

Kajaanin kaupungin varhaisakasvatuksen johtajan rekrytointi sopimustoimittajaksi valitaan sopimuskaudelle 08/2024 Target Vision Oy. Hankinnan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle 950,00 € alv 0%. 

Allekirjoitus

Mari Selin, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut