§ 2 KAO Kuusamon toimipiste tekniikanalan opiskelijoiden työvaatteet, turvakengät, kypärät ja kuulosuojaimet

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-928

Päätöspäivämäärä

2.7.2024

Päätöksen tekijä

Koulutuspäällikkö KAO Kuusamon toimipiste

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos KAO Kuusamon toimipiste pyysi sähköpostilla 17.6.2024 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Kainuun ammattiopiston tekniikanalan opiskelijoiden työvaatteet, turvakengät sekä kypärät sekä kuulosuojaimet sopimuskaudelle 1.8.2024 - 31.5.2025. Tarjouspyyntö lähetettiin neljälle (4) yritykselle: ETRA Kuusamo, K-Rauta, Kuusamo, Ojanperä Kuusamo ja Würth Kuusamo, 

Hankintamenettely on rajoitettu. Hankinta on pienhankinta.

Määräaikaan 2.7.2024 klo 12.00 mennessä jätettiin kolme (3) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät:

ETRA Kuusamo, K-Rauta, Kuusamo ja Würth Kuusamo.

Tarjoukset avattiin 2.7.2024.

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten hintavertailu. Vertailutaulukko liitteenä 1.

 

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras kokonaishinta 

Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos KAO Kuusamon toimipiste sopimustoimittajaksi on valittu seuraava toimittaja:

Würth Kuusamo.

Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 Tavarat (päivitysversio 2022).

 

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja harjoittaa toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla on suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Lisätietoja antaa: Jyrki Kurtti, jyrki.kurtti@kao.fi

Päätös

Kainuun ammattiopiston tekniikanalan opiskelijoiden työvaatteet, turvakengät sekä kypärät sekä kuulosuojaimet sopimustoimittajaksi valitaan sopimuskaudelle 1.8.2024 - 31.5.2025 seuraava toimija: Würth Kuusamo. Hankinnan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle on noin 15 000 € alv 0%

Allekirjoitus

Jaana Pesonen, koulutuspäällikkö

Organisaatiotieto

Talouspalvelut