§ 126 Valinta kieli- ja kulttuuriopettaja Kieku hankkeelle_606707

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1576

Päätöspäivämäärä

20.6.2024

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen: hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana kieli- ja kulttuuriopettaja Kieku hankkeelle ajalle 1.8.- 31.12.2024. Kieku-opettaja työskentelee eri yläkouluilla samanaikaisopettajana maahanmuuttajataustaisten lasten opetuksen tukena. Tehtävässä korostuu vasta valmistavasta opetuksesta perusopetukseen siirtyneiden oppilaiden kouluarjen vahvistaminen. Tehtävänä on myös opettajien tukeminen kielitietoisessa opetuksessa. Lisäksi työskentely nivelvaiheessa oppilaiden siirtyessä toiselle asteelle. Työaika on 25h/vko.

Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorilla ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 28.5.-11.6.2024.

Tehtävään tuli kolme hakemusta. Hakijoista haastatteluun kutsuttiin kaksi, kummallakaan ei ole kelpoisuutta tehtävään. Yksi hakija perui haastattelun.

Perusopetuksen hallintoasiantuntija Jukka-Pekka Similä esittää, että kieli- ja kulttuuriopettajaksi Kieku hankkeelle valitaan haastattelun ja hakemuksen perusteella Pirjo Leinonen- Georgi. Varalle esitetään valittavaksi Joel Juntunen.

Päätös

Peruspetuksen kieli- ja kulttuuriopettajaksi Kieku hankkeelle ajalle 1.8.- 31.12.2024 valitaan haastattelun ja hakemuksen perusteella Pirjo Leinonen- Georgi. Varalle esitetään valittavaksi Joel Juntunen.

Lisätietoja asiasta antaa Perusopetuksen hallintoasiantuntija Jukka-Pekka Similä p. 040 4808 536, jukka-pekka.simila@kajaani.fi

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen vs. johtaja Kalle Komulainen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut