§ 29 Valinta media-alan ja kuvallisen ilmauksen opettaja 606532

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1578

Päätöspäivämäärä

20.6.2024

Päätöksen tekijä

KAO rehtori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa Kainuun ammattiopistossa on ollut haettavana media-alan ja kuvallisen ilmauksen opettajan vakituinen tehtävä 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorin sivuilla, Kajaanin kaupungin kotisivuilla ja sisäverkossa 28.5.-14.6.2024.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki kahdeksan henkilöä, joista neljä täytti opettajan viran täyttämisen edellytykset. Neljä hakijaa kutsuttiin haastatteluun, joista yksi perui haastattelun.

Koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi esittää, että media-alan ja kuvallisen ilmauksen opettajan vakituiseen tehtävään valitaan medianomi AMK, AmO Joona Sarisalmi kokonaisarvioinnin perusteella. Sarisalmella on media-alan kuvallisen ilmaisun opetussuunnitelman toteuttamiseen paras ja ajantasaisin osaaminen, työkokemus sekä opetus osaaminen.

 

 

Päätös

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen Kainuun ammattiopiston media-alan ja kuvallisen ilmaisun opettajan vakituiseen virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen valitaan medianomi AMK, AmO Joona Sarisalmi. Perustelut mainittu yllä.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt nähtäväksi todistuksen huumausainetestistä ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Lain (504/2002) mukaista rikosrekisteriotetta ei vaadita, koska valittu on esittänyt otteen aiemmin. Tehtävässä ei ole koeaikaa, koska valittu on hoitanut vastaavaa tehtävää aiemmin.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, puh. 044 715 9280, sähköposti jori.kortetjarvi@kao.fi.

Allekirjoitus

Kainuun ammattiopiston rehtori Anu Kuosmanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut