§ 10 Varhaiskasvatuksen palvelupäällikön virka 603877

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1572

Päätöspäivämäärä

18.6.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

Nissinen on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri. Hänen koulutuksensa on kokonaisuudessaan laaja. Hänellä on noin 10 vuotta työkokemusta varhaiskasvatuksen eri tehtävistä, mm. varhaiskasvatuksen opettaja, aluepäiväkodin johtaja ja vastaava lastentarhanopettaja. Lisäksi on työkokemusta projektipäällikön ja projektisuunnittelijan työstä sekä aluekehittäjän työstä. Hänellä oli hakijoista eniten kokemusta hankekokonaisuuksista ja niiden kokonaisvastuusta. Haastattelussa välittyi erinomainen kuva Nissisen vuorovaikutustaidoista sekä muista hakuilmoituksessa edellytetyistä ominaisuuksista.

 

Kuvaus

Asianosainen: Nissinen Tiina ja muut hakijat

Kajaanin kaupungin varhaiskasvatus on ilmoittanut Kuntarekryssä ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla sekä Työmarkkinatorilla haettavaksi varhaiskasvatuksen palvelupäällikön vakituisen viran. Virka on ollut haettavana ajalla 15.-29.5.2024. Viran on ilmoitettu olevan vakituinen 1.8.2024 alkaen.

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikön virkaan kuuluu ensisijaisesti asiakasperheiden palveluohjaus ja neuvonta, lasten sijoittaminen varhaiskasvatukseen, yksityisen varhaiskasvatuksen valvonta ja ohjaus, varhaiskasvatuksen hankkeiden sekä toiminnanohjausjärjestelmäuudistuksen koordinointi. Virka voi sisältää myös muita vastuualueita virkaan valitun osaamiseen perustuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatustieteen maisterin tutkinto, jossa pääaineena varhaiskasvatus, tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi hakuilmoituksessa todettiin seuraavaa: edellytämme työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Haemme vahvaa tiimipelaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja kannat vastuun omasta tehtäväalueestasi. Arvostamme joustavuutta sekä hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. Haluamme joukkoomme innovatiivisen, hyvät tiimityötaidot omaavan tulevaisuuden visionäärin. 

Määräaikaan 29.5.2024 klo 15.00 mennessä virkaan saapui 11 hakemusta, joista seitsemän täytti kelposuusehdot. Hakemusten ja soveltuvan työkokemuksen perusteella haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa. Haastattelut suoritettiin 10.6.2024. Valintaryhmä päätyi yksimielisesti esittämään kasvatustieteiden maisteri Tiina Nissisen valintaa varhaiskasvatuksen palvelupäällikön virkaan.

 

Päätös

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikön toistaiseksi voimassaolevaan virkaan alkaen 1.8.2024 valitaan ​​Nissinen Tiina.Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilasta.

Lisätietoja asiasta antaa sivistysjohtaja Mari Selin 044-710 0235, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Sivistysjohtaja Mari Selin

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut