§ 6 Viranhaltijan siirtäminen KVTES virka- ja työehtoehtosopimukseen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-784

Päätöspäivämäärä

30.5.2024

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 48

Kuvaus

Hallintosäännön 48 §:n mukaan viranhaltijan siirtämisestä toiseen virkasuhteeseen päättää se viranomainen, joka päättää virkasuhteeseen ottamisesta. Virkaa edellytetään tehtävissä, joihin sisältyy julkisen vallan käyttöä ja yksilön oikeuksiin kohdistuvaa päätösvaltaa.

Koulutusliikelaitoksen kehittämissuunnittelija on virkasuhteessa kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) piirissä. Kehittämissuunnittelija työskentelee hankeasiantuntijana ja hänen tehtäväänsä ei sisälly opetusta eikä opetusvelvollisuutta. 

Kehittämissuunnittelija suunnittelee ja koordinoi hanketoimintaa sekä ulkopuolisten kehittämisrahoitusten hakua ja vastaa hankkeiden hallinnoinnista. Hän vastaa kehittämistiimeistä ja toimii hankehallintojärjestelmän (Laari) pääkäyttäjänä. 

Kehittämissuunnittelijaa on kuultu 29.5.2024 ja hän suhtautuu myönteisesti muutokseen.

Päätös

Päätän, että koulutusliikelaitoksen kehittämissuunnittelijan virka siirretään kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksesta (OVTES) kunta-alan yleiseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES) 1.6.2024 alkaen.

Lisätietoja antaa Kajaanin  kaupungin koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kao.fi.

Allekirjoitus

Anni Miettunen, johtaja, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

Organisaatiotieto

Koulutusliikelaitos