§ 84 Valinnat koulunkäynninohjaajan vakinaisiin tehtäviin (2) Soidinsuon kouluun_597551

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1576

Päätöspäivämäärä

24.5.2024

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana koulunkäynninohjaajan kaksi vakinaista tehtävää 5.8.2024 alkaen Soidinsuon kouluun. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorilla ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 18.4.-2.5.2024.

Koulunkäynninohjaajan tehtävään yleisopetuksessa (tehtävä sisältää vahtimestarin tehtäviä, työaika 38,25h/vko) tuli 12 hakemusta, joista yhdellätoista katsottiin olevan tehtävään vaadittava kelpoisuus. Hakijoista neljä kutsuttiin haastatteluun. Koulutuksen, työkokemuksen sekä haastatteluissa esiin nousseiden seikkojen perusteella Soidinsuon koulun rehtori Jaakko Vehkaperä esittää, että tehtävään valitaan *********.

Koulunkäynninohjaajan tehtävään pienluokassa tuli 14 hakemusta, joista kolmellatoista katsottiin olevan tehtävään vaadittava kelpoisuus. Hakijoista neljä kutsuttiin haastatteluun. Koulutuksen, työkokemuksen sekä haastatteluissa esiin nousseiden seikkojen perusteella Soidinsuon koulun rehtori Jaakko Vehkaperä esittää, että tehtävään valitaan *********

 

Päätös

Soidinsuon koulun koulunkäynninohjaajan vakinaisiin tehtäviin 5.8.2024 alkaen valitaan ********* (yleisopetus, tehtävä sisältää vahtimestarin tehtäviä, työaika 38,25h/vko) ja ********* (pienluokka, työaika 38,25h/vko). Perustelut mainittu yllä. 

Valinnat ovat ehdollisia ja vahvistuvat, kun valitut ovat esittäneet 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen, todistuksen huumausainetestauksesta ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Todistusta huumausainetestistä ei vaadita *********, koska palvelussuhde katkeaa vain kesän ajaksi ja todistus on esitetty aiemmin. Koeaikaa ei ole, koska valitut ovat hoitaneet vastaavia tehtäviä aiemmin.

Lisätietoja asiasta antaa Soidinsuon koulun rehtori Jaakko Vehkaperä p. 044 7147 621, jaakko.vehkapera@edukajaani.fi.

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen vs. johtaja Kalle Komulainen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut