§ 6 Kainuun musiikkiopiston klassisen laulun tuntiopettajan valinta

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1583

Päätöspäivämäärä

30.5.2024

Päätöksen tekijä

Musiikkiopiston rehtori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

Sivistysjohtajan rekrytointilupa

Kuvaus

Kajaanin kaupungin ylläpitämässä Kainuun musiikkiopistossa on ollut haettavana klassisen laulun sivutoimisen tuntiopettajan tehtävä ajalle 12.8.2024-30.5.2025. Klassisen laulun opetuksen viranhaltija on hakenut osittaista virkavapautta lukuvuodelle 2024-2025, ja siitä johtuen klassiseen lauluun tarvitaan lisäksi tuntiopettaja. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä ja TE-palveluiden verkkosivuilla 26.4.-10.5.2024. Tehtävään saapui neljä hakemusta, ja kaikki hakijat kutsuttiin haastatteluun. Yksi hakijoista perui haastattelun, ja yksi ei tullut haastatteluun sovittuna aikana. Molemmilla haastatelluista hakijoista on tehtävään vaadittava kelpoisuus. Valinta tehtiin työkokemuksen ja haastattelussa osoitetun soveltuvuuden perusteella.

Päätös

Musiikkipedagogi (AMK) ********* valitaan klassisen laulun virkasuhteiseen sivutoimisen tuntiopettajan tehtävään ajalle 12.8.2024-30.5.2025. Hänellä on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus kyseiseen tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio F liite 10 mukaan. Rehtori vahvistaa opetustuntien määrän palvelussuhteen alussa ja mahdolliset muutokset lukuvuoden aikana. Sivutoimisen tuntiopettajan palkka maksetaan pidettyjen tuntien mukaan. 

Palvelussuhde vahvistetaan erillisellä viranhoitomääräyksellä, kun tehtävään valittu on esittänyt nähtäväksi lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen. Huumausainetestin tulosta ei tarvitse esittää, koska tehtävään valitun palvelussuhde Kainuun musiikkiopistossa katkeaa alle kolmen kuukauden ajaksi.

Tehtävään valittu on ollut Kainuun musiikkiopiston palveluksessa, joten koeaikaa ei noudateta.

Lisätietoja asiasta antaa rehtori Eeva-Maria Nivalainen, sähköposti muodossa etunimi. sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kainuun musiikkiopiston rehtori Eeva-Maria Nivalainen

Organisaatiotieto

Sivistystoimiala