§ 9 Kaukametsän kongressi- ja kulttuuripalveluiden tapahtumakoordinaattorin valinta_ 600715

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1583

Päätöspäivämäärä

12.6.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

 

 

 

Kuvaus

Kajaanin kaupungilla on ollut haettavana Kaukametsän kongressi-​ ja kulttuuripalveluiden toistaiseksi voimassa oleva tapahtumakoordinaattorin tehtävä 19.8.2024 alkaen. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä,​ TE-​ palveluiden verkkosivuilla sekä Kajaanin kaupungin kotisivuilla ja omassa sisäverkossa 6.5.-20.5.2024. Määräaikaan mennessä tehtävää haki 12 henkilöä, joilla kaikilla oli tehtävän edellyttämä kelpoisuus.

Haastatteluun kutsuttiin kolme henkilöä. Haastattelut toteuttivat sivistysjohtaja Mari Selin ja kulttuuri-​ ja tapahtumapäällikkö Minna Tuunainen. Kaukametsän tapahtumapäällikkö Minna Tuunainen esittää,​ että tapahtumakoordinaattorin toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valitaan insinööri Juha Tiikkaja koulutuksen,​ työkokemuksen ja haastattelun perusteella. Juha Tiikkajalla on tehtävässä edellytetty kelpoisuus. Hänellä on noin kolmen vuoden kokemus vahtimestarin ja teknikon töistä ja tapahtumatuotannosta. Hän on haastattelussa osoittanut täyttävänsä myös muut hakuilmoituksessa mainitut vaatimukset.

 

 

 

 

Päätös

Kaukametsän kongressi-​ ja kulttuuripalveluiden tapahtumakoordinaattorin toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valitaan insinööri Juha Tiikkaja19.8.2024 alkaen. Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi todistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja asiasta antaa tapahtumapäällikkö Minna Tuunainen,​ p. 044 7100 922,​ sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

 

 

Allekirjoitus

sivistysjohtaja Mari Selin

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut