§ 14 Kajaanin kaupungin verkkosivukokonaisuuden ylläpito- ja kehityspalvelut

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-627

Päätöspäivämäärä

12.6.2024

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupunki pyysi 8.5.2024 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Kajaanin kaupungin verkkosivukokonaisuuden ylläpito- ja kehityspalveluista sopimuskaudelle 2024 - 2028.  

Hankintasopimus on määräaikainen kestäen neljä (4) vuotta. Mikäli Tilaaja tai toimittaja ei ole irtisanonut sopimusta päättymään yhdeksän (9) kuukautta ennen määräaikaisen kauden loppua, jatkuu se toistaiseksi voimassa olevana.

Hankintamenettely on avoin. Hankinta on kansallisen kynnysarvon ylittävä. Hankintaprosessissa avustamassa on ollut konsulttitoimisto Learnpoint Oy.

 

Määräaikaan 29.5.2024 klo 12.00 mennessä jätettiin kuusi (6) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät:

Codemen Oy, Hion Digital Oy, HiQ Public Oy, Into-Digital Oy, Valu Digital Oy ja Virnex Group Oy.

Tarjoukset avattiin 30.05.2024. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten hinta-laatu. Vertailutaulukko liitteenä 2.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde. Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin verkkosivukokonaisuuden ylläpito- ja kehityspalvelut sopimustoimittajaksi valitaan Virnex Group Oy. 

Hankinnassa noudatetaan JIT 2015 liite 8 Erityisehtoja tietoverkon välityksellä toimitettavista palveluista ja JIT 2015 yleiset ehdot.

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Lisätietoja antaa: Milja Korhonen, milja.korhonen@kajaani.fi

Päätös

Kajaanin kaupungin verkkosivukokonaisuuden ylläpito- ja kehityspalvelut sopimustoimittajaksi valitaan sopimuskaudelle 2024 - 2028 Virnex Group Oy. Hankintasopimus on määräaikainen kestäen neljä (4) vuotta. Mikäli Tilaaja tai toimittaja ei ole irtisanonut sopimusta päättymään yhdeksän (9) kuukautta ennen määräaikaisen kauden loppua, jatkuu se toistaiseksi voimassa olevana. Hankinnan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle 90 980 € alv 0%. 

Allekirjoitus

Tuija Aarnio, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut