§ 29 Yrityspalveluseteli Dreamer's Hideaway Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-842

Päätöspäivämäärä

11.6.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

Kuvaus

Dreamer's Hideaway Oy on lautapelifirma, joka luo ja tuottaa lautapelejä. Liikevaihto syntyy valmistettujen lautapelien ja mahdollisten oheistuotteiden myynnistä.

Yrityksen omistajat ja omistusosuudet prosentteina: 
Vili Jauhiainen/ toimitusjohtaja; Ismo Jauhiainen/ hallituksen puheenjohtaja  (Katera Steel Oy pääomistaja), Tuomas Laatikainen/ hallituksen jäsen (mm. Flow Invoicing Oy, CSE Simulation Oy, Arctic Rides Oy) 

Itse olen tehnyt kevytyrittäjänä tv-käsikirjoittajan töitä (mm. YLE Hullu - hullumpi - yläaste), ja sen lisäksi olen suorittanut yrittäjyyteen valmentavia yliopistokursseja.

Tuotteesta:

Yrityksellä on tällä hetkellä yksi lautapeli työn alla, nimeltään Blood and Salt. Olen työstänyt lautapeliä aktiivisesti ja määrätietoisesti kohta kolme vuotta. Peliä on testattu vuosien varrella lukuisia kertoja ja kehitetty eteenpäin pelitestauksista saadun palautteen perusteella. Nyt, melkein kolmen vuoden jälkeen, tuntuu että peli alkaa olla vihdoin valmis markkinoille. 
 

Yrityssetelillä olisi tarkoitus osallistua 3-6.9 järjestettäville "SPIEL ESSEN"-lautapelimessuille. Kyseessä on maailman suurin julkinen lautapelitapahtuma ja reissun tarkoituksena olisi markkinoida kehittämääni lautapeliä ja kerätä asiakkaita. Tapahtuma toimisi myös lähtölaukauksena vuonna 2025 tapahtuvalle joukkorahoituskampanjalle, jonka avulla lautapeli on tarkoitus tuottaa ja julkaista. Koska pääasiallinen rahoitusmuoto on joukkorahoitus, näkyvyys on ensisijaisen tärkeää kampanjan onnistumisen kannalta, ja sen johdosta pelin markkinoiminen maailman suurimmassa lautapelitapahtumassa olisi keskeisessä roolissa. Konkreettisesti yrityssetelillä hankkittaisiin lennot ja majoitus reissua varten, sekä kustannetaan mahdolliset messukulut. 

Päätös

Päätän, että Dreamer's Hideaway Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut