§ 34 Tapahtuma-avustus Toivon nimipäivä- tapahtuma 4.6.2024/ Taidevaltatie Toivo ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

23.5.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista sekä lisää myönteistä kuvaa Kajaanista vilkkaana monipuolisten kulttuuritapahtumien paikkakuntana. Tapahtuma vahvistaa myös kuntalaisten hyvinvointia. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Taidevaltatie Toivo ry järjestää Toivon nimipäivä- tapahtuman 4.6.2024 Kauppakadulla ja Raatihuoneentorilla. Tapahtuman tavoitteena on juhlistaa Taidekatu Toivon nimipäivää ja 217 päivää kuvataide-elämyksiä ja monipuolista sisältöä kaupunkilaisille tarjonnutta Kaupunkitaidetapahtumaa ja kaupunkikeskustan elävöittämisprojektia. Tapahtumassa nostetaan esille toimijoita, jotka  mm. tekevät päivittäin töitä tukeakseen toivon ylläpitämistä myös näinä haastavina aikoina. Tapahtumassa nostetaan esille myös taiteen monipuolisia hyvinvointivaikutuksia. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa ja arvioitu osallistujamäärä on noin 400. Tapahtuman kustannukset ovat 2 200 euroa ja järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 1 000 euroa mm. työpajan järjestämiseen, markkinointiin ja musiikkiesityksiin. 

Asianosainen Taidevaltatie Toivo ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Taidevaltatie Toivo ry:lle 4.6.2024 järjestettävään Toivon nimipäivä- tapahtumaan 500 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan järjestölle osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)


Lisätietoja asiasta antaa tapahtumapäällikkö Minna Tuunainen sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut