§ 69 Valinnat opettajan tehtäviin valmistavassa opetuksessa_591758

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1576

Päätöspäivämäärä

17.5.2024

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana opettajan tehtäviä valmistavassa opetuksessa ajalle 1.8.2024- 31.7.2025. Sijoituspaikkana Seminaarin koulu, Kätönlahden koulu, Lohtajan koulu ja Kajaanin lyseo. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorilla ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 28.3.- 25.4.2024.

Tehtäviin tuli määräaikaan mennessä 14 hakemusta. Hakijoista kahdeksalla oli kelpoisuus perusopetukseen valmistavan opetuksen opettajaksi. Koulujen rehtorit ovat haastetelleet hakijoita. 

Seminaarin koulun rehtori Sari Moilanen esittää, että valmistavan opettajan tehtävään valitaan haastattelun, työkokemuksen ja koulutuksen perusteella *********

Kätönlahden koulun rehtori Johanna Savolainen esittää, että valmistavan opettajan tehtävään valitaan kokemuksen, koulutuksen ja soveltuvuuden perusteella *********.

Lohtajan koulun rehtori Pertti Määttä esittää, että valmistavan opettajan tehtävään valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella *********.

Kajaanin lyseon rehtori Marko Kuvaja esittää, että valmistavan opettajan tehtävä jätetään täyttämättä. Haussa ei ollut valintaa varten riittävästi kelpoisia hakijoita, jotka olisivat olleet kiinnostuneita yläkoulun valmistavan opetuksen opettajan tehtävästä.

Päätös

Valmistavan opetuksen tehtäviin ajalle 1.8.2024- 31.7.2025 valitaan seuraavat henkilöt: Seminaarin koulu *********, Kätönlahden koulu ********* Lohtajan koulu *********. Kajaanin lyseon tehtävä jätetään täyttämättä.

********* valinta on ehdollinen ja vahvistuu, kun valittu on esittänyt 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaanista lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen ja todistuksen huumausainetestauksesta. Koeaika on 6 kk. ********* ja ********* todistuksia ja otteita ei vaadita, koska palvelussuhde jatkuu keskeytyksettä ja he ovat esittäneet dokumentit aiemmin. ********* koeaikaa ei ole, koska hän on hoitanut vastaavaa tehtävää aiemmin. ********* koeaika on 6 kk.

Lisätietoja asiasta antaa perusopetuksen tulosalueen vs. johtaja Kalle Komulainen p. 044 7100 142, kalle.komulainen@kajaani.fi.

 

 

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen vs. johtaja Kalle Komulainen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut