§ 30 Tapahtuma-avustus Kainuun Liikunta On The Road 30-vuotisjuhlakiertue ja Tunnin taival/ Kainuun Liikunta ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

13.5.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista sekä lisää myönteistä kuvaa Kajaanista vilkkaana monipuolisten urheilutapahtumien paikkakuntana. Tapahtuma vahvistaa myös kuntalaisten hyvinvointia, terveyttä ja osallisuutta. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Kainuun Liikunta ry järjestää Kainuun Liikunta On The Road 30-vuotisjuhlakiertue ja Tunnin taival -tapahtuman 24.5.2024 Kajaanihallin monitoimialueella sekä Kaupunginlammen ympärillä. Kyseessä on Kainuu Liikunnan 30-vuotisjuhlakiertue liikunnan merkeissä. Tapahtuma kiertää kaikissa Kainuun kunnissa liikuttaen kainuulaisia pienistä lapsista ikäihmisiin. Kajaanin tapahtumassa extrana on pitkästä aikaa järjestettävä Tunnin taival -kuntoilutapahtuma Kaupunginlammen ympärillä. Tapahtumaan osallistuu laajasti myös toimintaansa esitteleviä urheiluseuroja. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tapahtuman markkinointiin ja viestintään panostetaan laajasti, jotta näkyvyys Kajaanissa on mahdollisimman suuri.Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 1500. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 10 600 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 2 900 euroa. 





Asianosainen Kainuun Liikunta ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kainuun Liikunta ry:lle Kainuun Liikunta On The Road 30-vuotisjuhlakiertue ja Tunnin taival -tapahtuman järjestämiseen 800 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan järjestölle osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)


Lisätietoja asiasta antaa va. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut