§ 27 Yrityspalveluseteli WindSpeaker Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-613

Päätöspäivämäärä

2.5.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

Kuvaus

WindSpeaker (https://windspeaker.fi/) konsepti tarjoaa suomalaisille asiakkailleen risteilykokemuksia, jollaiset ovat yleensä vain kaikkein rikkaimpien henkilöiden ulottuvilla. Yhtiön palveluna ovat All Inclusive VIP-risteilyviikot täysin uudenlaiseksi omistajamalliksi tuoteistettuna - markkinaselvitys on osoittanut, että vastaavaa palvelua ei ole tarjolla Suomessa eikä muualla maailmassa. Risteilyt tapahtuvat Lagoon Sixty-5 -luksusjahdeilla. Yhtiö on rakentamassa WindSpeaker Fleet -kokonaisuuden, jossa on useita eri merialueilla liikkuvia Lagoon-luksusaluksia.

Yhtiön on perustettu 2023, joten edellisessä taulukossa vuodet 2021-2024 on esitetty 2024-2027.

Lagoon SIXTY5 luksusjahdin hinta on 3,2 M€ ja Lagoon Catamarans suunnittelee ja rakentaa jahdin mittatilaustyönä. Jotta asiakkaille saadaan tehtyä aluksen kattava videoesittely, on mentävä paikan päälle toteuttamaan mainoskuvaukset.

Copy T Oy;n toimitusjohtaja Timo Surma-aho on kokenut asiantuntija lomaosakeliiketoiminnan rakentamisessa ja kehittämisessä. Häneltä tilataan konsultaatio liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tarkistamiseen. 

Matkaliput Ranskan Bordeauxiin, jossa on Lagoon Catamarans -yhtiön pääkonttori sekä Lagoon SIXTY5 esittelyjahti. Lento- ja taksimatkat.

 

Päätös

Päätän, että WindSpeaker Oy:lle ei myönnetä yrityspalveluseteliä.

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi
 

 

Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat ovat keskeneräisiä ja yrityksellä ei ole aloittanut varsinaista liiketoimintaa. Yrityspalvelusetelillä ei tueta investointeja liittyviä toimenpiteitä.

Allekirjoitus


Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut