§ 2 Varhaisiän musiikkikasvatuksen sivutoimisten tuntiopettajien palkkaaminen Kainuun musiikkiopistoon 1.8.2024 alkaen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1583

Päätöspäivämäärä

26.4.2024

Päätöksen tekijä

Musiikkiopiston rehtori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

Sivistysjohtajan rekrytointilupa

Kuvaus

Kainuun musiikkiopiston sivutoiminen, virkasuhteinen varhaisiän musiikkikasvatuksen tuntiopettaja on irtisanoutunut tehtävästään 31.7.2024 alkaen. 

Kajaanin kaupungin ylläpitämässä Kainuun musiikkiopistossa on ollut haettavana varhaisiän musiikkikasvatuksen sivutoimisen tuntiopettajan vakinainen tehtävä 1.8.2024 alkaen. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä ja TE-palveluiden verkkosivuilla 19.3.-2.4.2024. Tehtävään saapui neljä hakemusta, ja kaikki hakijat haastateltiin. Tehtävä päätettiin jakaa kolmelle hakijalle, jotka valittiin koulutuksen, työkokemuksen ja soveltuvuuden perusteella. Kukaan valituista hakijoista ei pysty muiden töidensä takia opettamaan koko tarjolla olevaa tuntimäärää. 

Päätös

Musiikkipedagogi (AMK) ********* ja musiikkipedagogi (AMK) ********* valitaan varhaisiän musiikkikasvatuksen virkasuhteiseen sivutoimisen tuntiopettajan tehtävään 1.8.2024 alkaen. Heillä on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus kyseiseen tehtävään.

KK ********* valitaan varhaisiän musiikkikasvatuksen virkasuhteiseen sivutoimisen tuntiopettajan tehtävään ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Hänellä ei ole opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukaista kelpoisuutta tehtävään, ja sen takia valinta tehdään määräaikaisena.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio F liite 10 mukaan. Rehtori vahvistaa opetustuntien määrän syyslukukauden alussa ja mahdolliset muutokset lukuvuoden aikana. Sivutoimisen tuntiopettajan palkka maksetaan pidettyjen tuntien mukaan.

Palvelussuhde vahvistetaan erillisellä viranhoitomääräyksellä. Valittujen ei tarvitse esittää rikosrekisteriotetta, huumausainetestitulosta eikä lääkärintodistusta, koska he kaikki työskentelevät jo vakituisessa opettajan palvelussuhteessa Kajaanin kaupungilla. Samasta syystä koeaikaa ei noudateta.

Lisätietoja asiasta antaa rehtori Eeva-Maria Nivalainen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kainuun musiikkiopiston rehtori Eeva-Maria Nivalainen

Organisaatiotieto

Sivistystoimiala