§ 2 Tutkimuslupa opinnäytetyöhön Ennakoinnin menetelmiä TKI-hankevalmistelun apuna

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-102

Päätöspäivämäärä

4.4.2024

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 22

Kuvaus

Lapin ammattikorkeakoulun YAMK-opiskelijat ******************* ja ****************** pyytävät tutkimuslupaa Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokselta opinnäytetyönsä, Ennakoinnin menetelmiä TKI-hankevalmistelun apuna. 

Opinnäytetyön tarkoituksena on selvittää, millä tavalla Lapin Ammattikorkeakoulussa ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDUssa hyödynnetään ennakoinnin menetelmiä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeiden, jatkossa TKI-hankkeiden valmistelussa. Toimeksiantajaorganisaatioiden hankevalmistelua peilataan verrokkioppilaitosten prosesseihin, joita kartoitetaan haastatteluilla. Verrokkioppilaitokseksi valitaan kaksi AMK:a ja kaksi ammattioppilaitosta.

Tutkimus suoritetaan teemahaastattelulla yhden henkilön kanssa. Henkilön nimi ei tule ilmi opinnäytetyössä. Tutkimustyöstä ei tehdä henkilötietopohjaista tutkimusrekisteriä. 

Päätös

Myönnän opinnäytetyön tekijöille ******************* ja ****************** pyytämänsä tutkimusluvan. Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos tutustuu mielellään valmiiseen opinnäytetyöhön.

Lisätietoja asiasta antaa koulutusliikelaitoksen johtaja Anni Miettunen, p. 040 670 9640, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kao.fi
 

Allekirjoitus

Anni Miettunen, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtaja

Organisaatiotieto

Koulutusliikelaitos