§ 5 Kajaanin kaupungin kiinteistöjen kiinteistönhoidon mitoitustyö

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-438

Päätöspäivämäärä

26.3.2024

Päätöksen tekijä

Toimitilapäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §.

 

 

 

Kuvaus

Menettely:

Hankinta sisältää Kajaanin kaupungin tilakeskuksen hallinnoimien kaikkien kiinteistöjen kiinteistönhoitotöiden mitoitustyöt tarjousneuvottelun ja tarjouksen mukaisesti. Kyseessä on kynnysarvon alittava tavara- ja palveluhankinta.

Hankintamenettely on suorahankinta. 

Kajaanin kaupungin tilakeskus on pyytänyt kyseisestä mitoitustyöstä tarjousta Kimi-Teknia Oy:ltä. Kyseinen yritys on tehnyt kaupungille muun selvitystyön yhteydessä lähes neljänkymmenen kiinteistön kiinteistönhoidon mitoitustyön vuonna 2014. Nyt tehtävässä mitoitustyössä tarkistetaan jo aiemmin tehtyjen kiinteistöjen mitoituksen ajantasaisuus sekä laajennetaan mitoitustyö koskemaan kaikkia kaupungin kiinteistöjä. Mitoitustyö koskee yksittäisinä kohteina noin 108 rakennusta, joihin tehdään mitoitus ottaen huomioon mm. kohteen ominaisuudet, käyttö ja aiemmin tehty selvitys. 

Päätöksen perustelut: 

Kimi-Teknia Oy tarjoushinta kiinteistönhoidon mitoitustyöstä on 14.310,00 € alv 0 %.

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on hinta. 

Hankinnassa noudatetaan Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013.

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

Tarjous, liite

Yritysvaikutusten arviointi: Hankinta ei kohdistu paikalliseen tai lähialueen yritykseen. Päätöksellä ei ole myönteistä vaikutusta paikalliseen yritystoimintaan.

Lisätietoja asiasta antaa Markku Vesterinen, etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupungin kiinteistöjen kiinteistönhoidon mitoitustyö tilataan Kimi-Teknia Oy:ltä tarjouksen mukaisella hinnalla 14.310,00 € alv 0 %.

Allekirjoitus

Markku Haverinen  toimitilapäällikkö

Organisaatiotieto

Tilakeskus