§ 6 Osuvaa oppimisen tukea Kainuun ammattiopistossa -hanke

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1355

Päätöspäivämäärä

25.3.2024

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Koulutusliikelaitoksen toimintasääntö KLL JK 22.2.2023 § 4.

Kuvaus

Hankkeen toteutusaika on 8.12.2023 – 30.6.2025. Rahoittajana on Opetushallitus.

Hankkeen tavoitteena on kehittää tuen toteuttamisen prosesseja ja eri toimijoiden rooleja varmistaaksemme opiskelijoille hyvät ja tasalaatuiset sekä tasa-arvoiset tukitoimet koulutusalasta ja tutkinnosta riippumatta. Oppimisen tuen koordinaattori toteuttaa hankkeen toimenpiteitä yhdessä opetushenkilöstömme kanssa. Hankkeen tuloksena Kainuun ammattiopistossa on toimiva ja kehittyvä malli tukitoimien toteutukseen toimintaohjeineen ja prosessikuvauksineen. Opiskelijamme saavat oikea-aikaista opetusta ja tukea yksilöllisten tarpeiden mukaan oppilaitoksessa, verkko-oppimisympäristöissä ja työpaikoilla niin, että he voivat oppia omista lähtökohdistaan.

Hankkeen aikana tehdään sähköinen verkko-opintojakso tuen toteuttamisen muodoista ja mahdollisuuksista, moniammatillisen yhteistyön tekemisestä, tietosuojasta, ohjauksen ja tuen suunnitelmien tekemisestä ja kirjauksista.

 

Päätös

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtajan päätös:
Päätän, että hanke toteutetaan rahoituspäätöksen mukaisesti.

Lisätietoja asiasta antaa kehittämissuunnittelija Osmo Hänninen puh. 044 081 9971. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kao.fi

 

 

 

Allekirjoitus

Anni Miettunen, koulutusliikelaitoksen johtaja.

Organisaatiotieto

Kajaanin kaupunki