§ 16 Tapahtuma-avustus Terveysmetsä- yhdessä/ Variskankaan Martat ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

12.3.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista. Tapahtuma tukee hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Variskankankaan Martat ry järjestää 13.5.2024 Terveysmetsä yhdessä -tapahtuman Kainuun keskussairaalan vieressä olevassa terveysmetsässä. Tapahtuma on yhteisöllinen ulkoilutapahtuma, joka on suunnattu maahanmuuttajaperheille, sekä järjestävien yhdistysten jäsenille. Tavoitteena on paikallisten ja maahanmuuttaneiden ihmisten kohtaaminen Mielipolulla ja Terveysmetsässä eri aisteihin vaikuttavien tehtävien ja pelien äärellä. Tapahtumassa jakaudutaan pienempiin ryhmiin, joissa on saattaja rastilta toiselle. Loppuksi kookoonnutaan Terveysmetsän nuotiopaikalle, jonne järjestetään tikkupullan paistoa ja pieniä askarteluja. Arvioitu osallistujamäärä on 100. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 370 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 270 euroa mm. tarjoilujen ja palkintojen järjestämiseen.

Asianosainen Variskankaan Martat ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Variskankaan Martat ry:lle 13.5.2024 järjestettävään Terveysmetsä yhdessä -tapahtumaan 170 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston muille tapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)
     

Lisätietoja asiasta antaa hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula 

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut