§ 3 Vesiliikuntakeskuksen painehiekkasuodattimien huoltotyö

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-317

Päätöspäivämäärä

11.3.2024

Päätöksen tekijä

Toimitilapäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §.

 

 

 

Kuvaus

Menettely:

Hankinta sisältää vesiliikuntakeskuksen kaikkien altaiden allasvesien käsittelyjärjestelmään kuuluvien painehiekkasuodattimien huoltotyöt tarjousten mukaisesti. Kyseessä on kynnysarvon alittava tavara- ja palveluhankinta.

Kajaanin kaupungin tilakeskus on pyytänyt kyseisestä huoltotyöstä tarjouksia suunnitelmien ja paikan päällä tehtyjen katselmusten mukaan kahdelta toimittajalta, Pool4You Oy:ltä ja EnviroProcess Urakointi Oy:ltä helmikuussa 2024. 

Tarjoukset arvioitiin kahdessa vaiheessa; tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi ja tarjousten vertailu. Kaikki tarjouksen jättäneet yritykset olivat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteinä olivat vaaditut todistukset ja selvitykset.

Päätöksen perustelut: 

Huoltotyöstä valitaan tarjouspyynnön mukaisista tarjouksista hinnaltaan halvimman tarjouksen jättänyt toimittaja. Hinnaltaan halvimman tarjouksen jätti EnviroProcess Urakointi Oy hintaan 38.800,00 € alv 0 %.

Tarjousten avauspöytäkirja ja hintataulukko, liite

Yritysvaikutusten arviointi: Hankinta ei kohdistu paikalliseen tai lähialueen yritykseen. Päätöksellä ei ole myönteistä vaikutusta paikalliseen yritystoimintaan.

Lisätietoja asiasta antaa Ari Heikkinen, etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Päätös

Päätän, että vesiliikuntakeskuksen painehiekkasuodattimien huoltotyö tilataan EnviroProcess Urakointi Oy:ltä tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla 38.800,00 € alv 0 %.

Allekirjoitus

Markku Haverinen  toimitilapäällikkö

Organisaatiotieto

Tilakeskus