§ 6 Tankkaukset öljy-yhtiöiden korteilla 2024–2026 (2028), Hansel

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-378

Päätöspäivämäärä

11.3.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

JulkHankL 20 §

Johtosääntö 69 a §

Kuvaus

Menettely:

Hansel kilpailuttaa tankkaukset öljy-yhtiöiden korteilla palvelun vuosille 2024-2026 (2028). Kysymys on puitejärjestelystä.

Puitejärjestelyllä voi hankkia dieseliä, bensiiniä, moottoripolttoöljyä ja muita nestemäisiä liikennepolttoaineita puitesopimustoimittajien palvelu-, automaatti-, express-, vene- sekä ammattiliikenneasemilta Suomessa. Puitejärjestelyn kilpailutuksessa on tavoitteena kilpailuttaa polttoaineyhtiöiden korteilla tehtäviin polttoainehankintoihin kiinteä alennus sopimustoimittajien henkilöliikenteen polttoainejakeluasemilta.

Yleisesittely hankinnasta (liite 2)

Hankittavien palveluiden arvo on hankintakaudelle laskettuna arviolta 3 milj. euroa. Liittymislomakkeella hankinnan arvo on laskettu koko sopimuskaudelle eli neljälle vuodelle. Kajaanin kaupunki täyttää hankintalain mukaiset velvollisuutensa liittymällä Hansel Oy:n puitejärjestelyä koskevaan kilpailutukseen.

Lisätietoja antaa

Erja Tuovinen

etunimi.sukunimi@kajaan.fi

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupunki liittyy Hansel Oy:n Tankkaukset öljy-yhtiöiden korteilla 2024-2026 (2028) koskevaan kilpailutukseen. Hankinnan arvo laskettuna koko sopimuskaudelle on noin 3 milj. euroa alv 0%

 

Allekirjoitus

Jari Tolonen, kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut