§ 18 Yrityspalveluseteli Gr8 Escape Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-346

Päätöspäivämäärä

4.3.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

Kuvaus

Gr8 Escape Oy, jonka markkinointinimenä toimii The Great Escape, tuottaa ja myy elämyspalveluita. Yrityksen liikevaihto muodostuu kiinteistä pakohuonepeleistä ja liikuteltavista pakohuonepeleistä. 

 

Gr8 Escape Oy, jonka markkinointinimenä toimii The Great Escape, tuottaa ja myy elämyspalveluita. Yrityksen liikevaihto muodostuu kiinteistä pakohuonepeleistä ja liikuteltavista pakohuonepeleistä. Yrityksellä on tällä hetkellä toimipisteet Kajaanin keskustassa ja Vuokatin SuperParkissa. Yritys työllistää vuonna 2024 yhteensä neljä työntekijää ja yritys hakeekin kasvua seuraavalle vuodelle. 
Tavoitteenamme on laajentaa toiminta-alueemme Lapin Läänin alueelle vuoden 2024 aikana ja saada rakennettua Rovaniemen keskustaan toimipiste The Great Escape pakohuoneelle. 

Käytettävällä yrityspalvelusetelillä ostetaan yritykselle neljän päivän mittainen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin koulutus Sr Visual Oy:ltä, joka pitää sisällään seuraavat osiot: 

1. Koulutuksen tavoitteena luoda myynnin & markkinoinnin jalkautumisstrategia Rovaniemen alueelle, jonka tavoitteena on seuraavat asiakohdat: 

-    Myyntikanavien valjastaminen Rovaniemen keskusta-alueella
-    Kustannustehokkaimmat markkinointikanavat Rovaniemen keskusta-alueella
-    Työkalut lomamatkailijoiden profiloimiseen ja heille kohdennetun sisällön luominen Rovaniemellä sesongit huomioon ottaen
-    Miten yritys pääsee mukaan Rovaniemen yhteismarkkinointiin
-    Keskeisten yritysyhteistöiden luominen ennen uuden toimipisteen avajaisia 

Jalkautumisstrategian keskeisin tavoite on välttää yleisimmät sudenkuopat ja luoda kysyntä palvelulle jo ennen uuden toimipisteen avajaisia. 

2. Kohdennetun markkinoinnin strategia lomamatkailijoille sekä Kainuun, että Lapin Läänin alueelle. Suurimpana kysymyksenä tässä  on se, että millä tavoin saamme maksimaalisen potentiaalin alueelle tulevista matkailijoista irti ja miten saamme markkinoitua kustannustehokkaasti juuri tälle kohderyhmälle suunniteltua sisältöä? Toiminta-alueena tässä strategiassa otetaan huomioon erikseen niin Kainuun markkina-alue, kuin Rovaniemen markkina-alue. 

Kohdennetun markkinoinnin strategiassa otetaan huomioon myös kv-matkailu ja etsitään keinot saada yhteys matkanjärjestäjiin niin Kainuussa, kuin Rovaniemelläkin. 

Toiminta-alueena yrityksellä palveluiden osalta on koko Suomi. Koulutus tullaan hankkimaan Sr Visual Oy:ltä (ent. Fade Creative Oy), joka on Kajaanin Kaupungin yrityspalvelusetelin tuottajarekisterissä. Sr Visual Oy toteuttaa Gr8 Escape Oy:lle neljän päivän koulutuksen, jonka keskeisenä sisältönä on kouluttaa yritykselle toimintatavat yllämainittuihin toimenpiteisiin liittyen. Koulutus toteutetaan maalis- huhtikuun 2024 aikana.
 

Päätös

Päätän, että Gr8 Escape Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut