§ 17 Yrityspalveluseteli PTA Palvelut Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-324

Päätöspäivämäärä

1.3.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

Kuvaus

PTA Palvelut Oy vuonna 2016 perustettu Kajaanilainen rakennusalan yritys.  Asiakkaitamme ovat yritykset, kunnat, taloyhtiöt sekä yksityisasiakkaat. Tarjoamme monenlaisia palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Palveluitamme ovat esimerkiksi asbestipurkutyöt, timanttityöt, suurtehoimurointi, haitta-ainekartoitukset, kuntotarkastukset ja kosteusmittaukset.

 

Setelin käyttökohteena olisi yrityksen toimintojen palvelumuotoilu. Palvelumuotoilu helpottaisi yrityksen toiminnan laajentamista uusille markkina-alueelle ja avuksi tarvitaan yrityksen ulkopuolisen henkilön näkökulmaa ja osaamista. Uudet tavoitemarkkina-alueet Pohjois-Pohjanmaan alue. 

Yrityksen tulisi kehittää palveluita, jotta palveluiden markkinointi olisi tulevaisuudessa tehokasta ja vastaisi asiakkaiden todellisiin tarpeisiin. Yrityksen palvelut ovat vuosien saatossa muuttuneet ja niihin kohdistuu muutospainetta. Vanhoja palveluita on poistunut ja uusia tarvitaan tilalle. 

Yrityksessä on paljon osaavaa henkilökuntaa ja palvelumuotoillulla voitaisiin päästä kiinni uusille markkina-alueille ja tavoitella uusia asiakkaita Kainuun ulkopuolelta. Yrityksellä on tarve kehittyä ja päivittää palvelut vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Tarkoituksena on toteuttaa palvelumuotoilu kevään 2024 aikana.

Päätös

Päätän, että PTA Palvelut Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen
 

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut