§ 16 Yrityspalveluseteli Gr8 Escape Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-321

Päätöspäivämäärä

1.3.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

Kuvaus

Yritys tuottaa ja myy elämyspalveluita. Yrityksen liikevaihto muodostuu kiinteistä pakohuonepeleistä ja liikuteltavista pakohuonepeleistä.

Käytettävällä yrityspalvelusetelillä ostetaan yritykselle digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kampanja. Näiden tavoitteena on saada Kainuun ulkopuoliset lomamatkailijat kohderyhmänä kiinnostumaan tarjoamistamme palveluista erityisesti sesonkiajat huomioonottaen. Toisena osana tullaan toteuttamaan markkinoinnin ja myynnin jalkautumis strategia, jolla pääsemme laajentamaan yrityksemme liiketoimminan Lapin läänin markkinoille. 

Toiminta-alueena yrityksellä on näiden palveluiden osalta koko Suomi. Koulutus tullaan hankkimaan Sr Visual Oy:ltä (ent. Fade Creative Oy), joka on Kajaanin Kaupungin yrityspalvelusetelin tuottajarekisterissä. Sr Visual Oy toteuttaa Gr8 Escape Oy:lle neljän päivän koulutuksen, jonka keskeisenä sisältönä on kouluttaa yritykselle toimintatavat yllämainittuihin toimenpiteisiin liittyen. Koulutus on tarkoitus toteuttaa maaliskuun 2024 aikana. 

Päätös

 

Päätän, että Gr8 Escape Oy:lle ei myönnetä yritysseteliä.


Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut