§ 3 Nimeäminen varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen oppimisen tuen Purje - Seglet verkostoon

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-232

Päätöspäivämäärä

26.2.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 28 §

Kuvaus

Asianosaiset: *********

Purje – Seglet -verkoston toiminnan tavoitteena on kehittää sekä kansallisesti että paikallisesti tuen järjestämisen käytäntöjä varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa ja perusopetuksessa. Verkostossa valmistaudutaan vuoden 2024 aikana mahdollisiin tukea koskeviin lainsäädännön ja opetussuunnitelmien muutoksiin. Verkostossa tarkastellaan paikallisesti voimassa olevia tuen suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin liittyviä rakenteita, prosesseja ja yhteistyön muotoja. Verkostossa voidaan jakaa paikallista osaamista ja hyviä käytäntöjä.  

Opetushallitus pyytää Kajaanin kaupunkia nimeämään kaksi henkilöä kaksikielisen Purje-verkoston/nätverket Seglet jäseneksi. Toivomme, että toinen henkilö olisi varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa järjestettävän tuen koordinoinnista ja kehittämisestä vastaava henkilö ja toinen perusopetuksessa järjestettävän tuen koordinoinnista ja kehittämisestä vastaava henkilö. Kaksikielisistä kunnista verkostoon nimetään lisäksi kaksi muuta henkilöä, jotta verkostossa on edustus molemmista kielistä. Verkosto käynnistyy ja vakiintuu kevään 2024 aikana. 

 

Päätös

Kajaanin kaupungin sivistystoimi nimeää varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen oppimisen tuen Purje - Seglet verkostoon edustajaksi Kajaanin kaupungin perusopetuksen kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija ********* ja Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuksen palvelupällikkö *********

Lisätietoja asiasta antaa sivistysjohtaja Mari Selin, p. 044 7100 235, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Sivistysjohtaja Mari Selin

Organisaatiotieto

Perusopetus