§ 12 Tapahtuma-avustus Naisten telinevoimistelun Tsemppi Stara-tapahtuma ja harjoituskilpailu/ Kajaani Gymnastics ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

22.2.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista. Tapahtuma tukee hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä sekä erityisesti lasten ja nuorten liikunnallista osallistumista. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Kajaani Gymnastics ry järjestää Naisten telinevoimistelun Tsemppi Stara-tapahtuma ja harjoituskilpailun 3.3.2024 Kajaanihallilla. 

Stara-tapahtumat ovat tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpailuihin tähtäävät voimistelijat voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin kilpailuihin siirtymistä.
Tapahtumaan on kutsuttu maakunnallisesti Kainuun alueelta voimistelun harrastajia sekä kutsu on lähetetty yli maakuntarajojen myös muihin seuroihin mm. Pohjois-Suomessa. Tapahtuma on valtakunnallisesti näkyvillä ja avoimena ilmoittautumisena myös Voimisteluliiton tapahtumasivulla www.kisanet.fi.  Naisten telinevoimistelun (NTV) harjoituskilpailu on kilpavoimistelijoille suunnattu ennen kauden alkua järjestettävä tapahtuma, jossa rakennetaan kilpailunomainen ympäristö tapahtumapaikkaan tuomareiden ja yleisön kera. 

Kyseessä on maakunnallinen tapahtuma, jonka arvioitu osallistujamäärä koostuu osallistujista ja vapaaehtoisista, n. 60 + henkilöä, sekä yleisöstä, noin 80 henkilöä. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 540 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta
475 euroa. 

Asianosainen Kajaani Gymnastics ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kajaani Gymnastics ry:lle 3.3.2024 Kajaanihallilla järjestettävään Naisten telinevoimistelun Tsemppi Stara-tapahtumaan ja harjoituskilpailuun 280 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)
     

Lisätietoja asiasta antaa  va. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut